Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kανένα πρόβλημα με απόθεμα και παραδόσεις ανταλλακτικών στην Ευρώπη διαβεβαιώνει η John Deere

Σύμφωνα με δηλώσεις της John Deere, τόσο το στοκ σε ανταλλακτικά όσο και οι παραδόσεις γίνονται κανονικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

I8A9808_Large-hires1600x900

Βασίλης Σοφός

1843
0

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι το τμήμα ανταλλακτικών δεν επηρεάζεται επί του παρόντος και από τις αποθήκες στην Ευρώπη συνεχίζονται οι παραδόσεις παραγγελιών», ανακοίνωσε η John Deere εν μέσω πανδημίας που πλήττει τα περισσότερα εργοστάσια κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της εταιρείας.

Η εταιρεία είναι επίσης σε θέση να παρέχει διασυνδεδεμένη υποστήριξη στους αγρότες και τους εργολάβους που χρησιμοποιούν το τηλεματικό σύστημα JDLink, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης πρόσβασης και της διάγνωσης, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται αγροκτήματα, εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο.

Όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια, προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι η ασφάλεια και η ευημερία των εργαζομένων αλλά και των πελατών. Για το σκοπό αυτό, έχει θέσει σε εφαρμογή διεθνείς και εγχώριους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για να πετύχει την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία