BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κλείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής ελαστικών στην Ινδία η BKT

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες αγροτικών ελαστικών, η BKT, βάζει λουκέτο σε γραφεία και μονάδες παραγωγής που εδρεύουν στην Ινδία, ύστερα από τα μέτρα που επέβαλε η ινδική κυβέρνηση.

BKT_BhujPlant-web

Βασίλης Σοφός

30
0

Κλειστή στην Ινδία και ανοικτή στην Ιταλία θα είναι για το επόμενο διάστημα η εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών ελαστικών BKT. 

Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται οξύμωρα αλλά η αλήθεια είναι πως η ινδική κυβέρνηση επέβαλε την αναστολή λειτουργίας γραφείων και μονάδων παραγωγής στην Ινδία όμως τα τμήματα logistics, μάρκετινγκ, υποστήριξης πελατών και πωλήσεων παραμένουν ανοικτά στα κεντρικά γραφεία της BKT στην πόλη Σερέγκνο της Ιταλίας.

«Βιώνουμε μια πραγματικά τρομερή περίοδο και ελπίζουμε από καρδιάς ότι αυτό θα περάσει πολύ σύντομα», λέει η CEO της BKT στην Ευρώπη Lucia Salmaso.

Εν τω μεταξύ η επιχείρηση αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου για να είναι έτοιμη όταν τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογική λειτουργία τους.

Το γκρουπ αναδιοργανώνει προς το παρόν τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές του διαδικασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό. Όπως τονίζει η BKT, προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του προσωπικού της και η απαρέγκλιτη εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία