Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γαλβανιζέ και αναδιπλούμενοι οι εγχυτήρες λιπασματοδιανομής της Hi-Spec

Η Hi-Spec Engineering λανσάρει την πρώτη Σειρά εγχυτήρων για λιπασματοδιανομή διαθέσιμη σε μοντέλα με πλάτη εργασίας των 6, 7,5 και 9 μέτρων, με το έξυπνο σύστημα αναδίπλωσης να ανήκει στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των δύο μεγάλων μοντέλων.

6__hi_spec_20200127_1534191_1__1_

Βασίλης Σοφός

390
0

Ακρίβεια κατά τη διανομή και άνεση μετά το πέρας αυτής είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά τα οποία μελέτησε πολύ η Hi-Spec Engineering μέχρι να ολοκληρώει την κατασκευή των δικών της εγχυτήρων λιπασματοδιανομής.

Οι νέοι εγχυτήρες είναι διαθέσιμοι σε πλάτη εργασίας των 6, 7,5 και 9 μέτρων, με τα δύο πιο φαρδιά μοντέλα να εφοδιάζονται με σύστημα αναδίπλωσης που ταιριάζει ιδανικά στη δεξαμενή της εταιρείας Hi-Spec 2600 με την έννοια ότι το τελικό ύψος των εγχυτήρων κατά τη μεταφορά δε ξεπερνά αυτό της δεξαμενής.


Το νέο σύστημα της Hi-Spec Engineering ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στην έκθεση Grassland & Muck που  ακυρώθηκε λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του ιού Covid-19.

Κατά τη λειτουργία, τα σκληρά άκρα κάνουν στην άκρη το χορτάρι για διανεμηθεί με επιτυχία η υγρή κοπριά στο έδαφος μέσω ενός πλαστικού εγχυτήρα. Η μονάδα των 9 μέτρων διαθέτει επίσης ένα υδραυλικό σύστημα, κατά το οποίο κάθε βραχίονας ανυψώνεται την ώρα που περνά πάνω από πλαγιές. Με τον τρόπο αυτόν εμποδίζεται η εφαρμογή υπερβολικής πίεσης στους εξωτερικούς εγχυτήρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κοπριά διανέμεται στους εύκαμπτους σωλήνες μέσω του διανομέα Vogelsang Exacut. Σημαντικό χαρακτηριστικό ποιότητας είναι, τέλος, και η γαλβανιζέ κατασκευή των εγχυτήρων, οι οποίοι διαθέτουν μάλιστα και φωτισμό τύπου led για ενίσχυση της ασφάλειας κατά τη μεταφορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία