Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην τελική τριάδα του «World Car of the year 2020» με δύο μοντέλα της η Mazda

Η Mazda βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σημαντική διάκριση, αυτή του World Car of the year 2020 έχοντας 2 υποψήφια μοντέλα στην τελική τριάδα, το Mazda3 και το CX-30.

n_12255

Βασίλης Σοφός

217
0

Ο δρόμος προς το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο» είναι πολύ καλά στρωμένος για τη Mazda η οποία βρίσκεται με τα μοντέλα Mazda3 και MazdaCX-30 στην τελική τριάδα για την κατάκτηση του τίτλου «World Car of the year 2020», διαγωνισμός που θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου, μέρα που θα ανακοινωθούν διαδικτυακά τα αποτελέσματα στις 10:30 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης.


Το νέο μικρομεσαίο Mazda3.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo, Soul of Motion και η τεχνολογική επανάσταση που εγκαινίασε ο κινητήρα Skyactiv-X ήταν οι βασικότεροι λόγοι που βλέπουμε την αντισυμβατική μάρκα από τη Χιροσίμα να φλερτάρει με την κορυφαία παγκόσμια διάκριση.


To νέο SUV Mazda CX-30.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Mazda διακρίνεται στον παγκόσμιο αυτό θεσμό. Το 2016 κατέκτησε την πρώτη θέση με το MX-5 (4η γενιά ) και το 2008 με το Mazda2. Πέρα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, υπήρξαν πολλές οι στιγμές που η Mazda βρέθηκε στην τελική δεκάδα ή τριάδα του θεσμού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία