BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα για τα Lintrac 95 LS και 115 LS με το κιβώτιο powershift

Την ανατροπή κάνει η εταιρεία Lindner που λανσάρει τα νέα μοντέλα 95 LS και 115 LS με κιβώτιο powershift ZF αντί του συνεχώς μεταβαλλόμενου LDrive των μοντέλων Lintrac 90, 110 και 130 που κυκλοφορούν στην αγορά.

Lindner_Lintrac115LS_04_low

Βασίλης Σοφός

47
0

Για πολλούς τα νέα μοντέλα Lintrac 95 και 115 LS που λάνσαρε πριν λίγες ημέρες η Lindner αποτελούν τους σύγχρονους διαδόχους των Geotrac 94 ep και Geotrac 104 ep.

Όπως και να έχει, τα νέα κόμπακτ τρακτέρ της αυστριακής κατασκευάστριας έρχονται πλήρως ανανεωμένα και εφοδιασμένα με τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,6 λίτρων της Perkins, ο οποίος τηρεί τους τελευταίους κανονισμούς ρύπων Stage V αλλά με τη ροπή και την ιπποδύναμη να βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, η κατασκευάστρια δίνει τους εξής αριθμούς: το μοντέλο 95 LS αποδίδει 102 ίππους και έχει 430Nm ροπής ενώ το μοντέλο 115 LS 112 ίππους με 450Nm ροπής. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα ανεξάρτητα υδραυλικά συστήματα Bosch Rexroth που έχουν μεταβλητή αντλία και παρέχουν 80 λίτρα/λεπτό.

Στην καμπίνα ο χειριστής απολαμβάνει την μηχανική ανάρτηση που διαθέτει αυτή αλλά και το πνευματικό κάθισμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα Lintrac προσφέρουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της λειτουργίας PTO και των στροφών κινητήρα. Όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια, πρόκειται για τρακτέρ ευέλικτα που ικανοποιούν ανάγκες εργασίας σε μικτές καλλιέργειες ενώ η πολύ καλή ορατότητα κάνει εξίσου εύκολη και τη χρήση εμπρόσθιου φορτωτή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία