BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την απρόσκοπτη αλλά με ασφάλεια κατασκευή μηχανημάτων στη Γερμανία εγγυάται η Lemken

Οι παραγωγοί μπορούν να υπολογίζουν στα προϊόντα της Lemken και στην υποστήριξη με ανταλλακτικά για τη νέα σεζόν είναι το μήνυμα της κατασκευάστριας, η οποία συνεχίζει να παράγει μηχανήματα σε δύο εργοστάσιά της στην Γερμανία.

csm_ECONOV_LEMKEN_POLARIS_NICRAY_Photography-1382_rgb_4b1eb30f79

Βασίλης Σοφός

29
0

Ό,τι περνάει από το χέρι της κάνει η εταιρεία Lemken για να συνεχίσει να στηρίζει χωρίς εμπόδια τους πελάτες της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουν πολλές από τις χώρες τις οποίες πλήττει η πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19.

Έχοντας θέσει σε ισχύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε τρεις εν λειτουργία μονάδες παραγωγής, η εταιρεία αποφάσισε να συνεχίσει να κατασκευάζει άροτρα, καλλιεργητές, σπαρτικές αλλά και ψεκαστικά στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένης όμως και της μονάδας παραγωγής των μηχανημάτων της Steketee.

Οι αγρότες μπορούν να υπολογίζουν σε προϊόντα και υπηρεσίες της Lemken αυτή τη σεζόν, είναι το μήνυμα των ιθυνόντων της εταιρείας, η οποία επισημαίνει πως ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και την παράδοση λειτουργεί απρόσκοπτα, στο πλαίσιο φυσικά της συμμόρφωσης με τους τους αντίστοιχους εθνικούς κανονισμούς και μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το εργοστάσιο της εταιρείας στην Ινδία έκλεισε για τρεις εβδομάδες ενώ η μονάδα συναρμολόγησης στην Κίνα έχει ανοίξει ξανά μετά την αναστολή λόγω της πανδημίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία