BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Ανέπαφη» τώρα η εύρεση ανταλλακτικών Claas μέσω online καταλόγου

Στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής της κοινωνικής επαφής λόγω πανδημίας, η Claas προτρέπει τους πελάτες να επισκεφτούν το νέο ψηφιακό κατάλογο ανταλλακτικών PartsDoc, να περιηγηθούν σε αυτόν και να βρουν βάσει αριθμού πλαισίου το κατάλληλο ανταλλακτικό ώστε να προβούν μετά στην παραγγελία.

D-H9OE7UwAAU0ho

Βασίλης Σοφός

18
0

Για να ελαχιστοποιήσει όσο το δυνατόν την ανθρώπινη επαφή η Claas προσπαθεί να παρέχει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες. Δεδομένου αυτού η Claas ανεβάζει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τον ηλεκτρονικό κατάλογο γνήσιων ανταλλακτικών στην ιστοσελίδα της.

Ο ψηφιακός αυτός κατάλογος είναι άμεσα διαθέσιμος για πελάτες και στην Ελλάδα, μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε και είναι αρκετά βοηθητικό για εκείνους που θέλουν να δουν το ακριβές ανταλλακτικό, με τον κωδικό του μαζί με μια σαφέστατη εικόνα. Επομένως όλοι μπορούν να βρουν το ανταλλακτικό που χρειάζονται και στη συνέχεια να λάβουν τιμές και συμβουλές από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο.

Έχοντας επιλέξει τον τύπο και το μοντέλο του μηχανήματος στον κατάλογο PartsDoc, ο πελάτης πρέπει να εισάγει τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος για να εμφανίσει τα κατάλληλα τμήματα του μηχανήματός του. Το ανταλλακτικό θα αποσταλεί από την κεντρική αποθήκη της Claas Αγγλίας στο Σάξαμ ή από την αποθήκη στο Χαμ της Γερμανίας.

Ο online κατάλογος γνήσιων ανταλλακτικών, είναι μια επιλογή η οποία υπάρχει και στην ιστοσελίδα της εταιρείας Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε μέσω των διευθύνσεων http://higas.gr/service/antallaktika/ και https://www.greece.claas.com/service_new/applications/spare-parts-catalogue.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία