BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Ιδανική επένδυση» για τον παραγωγό τα νέα συρόμενα ψεκαστικά Fendt Rogator 300

Η Fendt τάσσεται υπέρ των συρόμενων ψεκαστικών και συγκεκριμένα της νέας γενιάς των συρόμενων Rogator ως μια λογική επένδυση για τους αγρότες που αναζητούν νέα τεχνολογία χωρίς να δεσμευτούν με αυτοκινούμενα μηχανήματα ψεκασμού.

news-2-high__3_

Βασίλης Σοφός

39
0

«Η νέα γκάμα των συρόμων ψεκαστικών Rogator δίνει στους αγρότες άπλετη τεχνολογία, σταθερότητα και πολλές δυνατότητες που αγγίζουν εκείνες των αυτοκινούμενων ψεκαστικών», λέει ο ειδικός για τα νέα συρόμενα ψεκαστικά της Fendt Τζέιμς Ουόλινγκτον.

H εταιρεία ανανεώνει το χαρτοφυλάκιο των συρόμενων μοντέλων, φέρνοντάς τα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες με τα αυτοκινούμενα και δημοφιλή Rogator 600. Τα ψεκαστικά Rogator 300 βασίζονται στο ίδιο σασί μονού σκελετού και επωφελούνται από το σύστημα ψεκασμού που περιλαμβάνει τον μεμονωμένο έλεγχο ακροφυσίων και τον ηλεκτρικό έλεγχο των υδραυλικών.

Η σειρά 300 διατίθεται σε χωρητικότητες των 4.400, 5.500 και 6.600 λίτρων ενώ καθένα από αυτά μπορεί να εφοδιαστεί με μεγάλη ποικιλία μεγεθών μπούμας μέχρι 36 μέτρα, η οποία περιλαμβάνει ανεξάρτητο έλεγχο ακροφυσίων και έλεγχο ύψους Optisonic.

Σύμφωνα με την Fendt, οι νέες μπούμες χρησιμοποιούν τέσσερις αισθητήρες υπερήχων που είναι τοποθετημένοι σε κάθε σημείο έναντι της αρχικής διάταξης των τριών ή πέντε αισθητήρων και αυτό βοηθά στην διαμόρφωση καλύτερου ύψους σε όλη την μπούμα, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες καλλιέργειας ή σε δύσκολα εδάφη.

Η διάταξη του αισθητήρα και η κατασκευή του βραχίονα έχουν σχεδιαστεί από τη Fendt για τη μείωση της μετατόπισης διατηρώντας ένα σταθερό ύψος που αυξάνει την ακρίβεια και τη συνολική απόδοση του ψεκαστικού. Όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια, η διαμόρφωση του ψεκαστικού έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών οι οποίες δίνουν λύση σε κάθε χειριστή και προσφέρονται για κάθε πεδίο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία