BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα γκάμα ελκυστήρων προ των πυλών από συνεργασία Mahindra - Mitsubishi

Η Mahindra & Mahindra (M&M) συνεργάζεται με την εταιρεία Mitsubishi στην Ιαπωνία για την ανάπτυξη νέας γκάμας τρακτέρ αφού κατέχει και το 33,3% της τελευταίας.

banner4__1_

Βασίλης Σοφός

19
0

Με τέσσερις εκδόσεις τρακτέρ διαφορετικών ιπποδυνάμεων θα εμπλουτίσει την γκάμα της η Mahindra μέχρι το 2023, μετά και την συμφωνία της εταιρείας με την Mitsubishi Ιαπωνίας να μοιράζονται πολλά από τα μηχανικά μέρη των μοντέλων.

Τα νέα τρακτέρ θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα Κ2 της Mahindra και, αρχής γενομένης από το επόμενος έτος, θα λανσαριστούν μέχρι το 2023 τέσσερα διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικό εύρος ιπποδυνάμεων.

Τα νέα μοντέλα αναπτύσσονται στην Ιαπωνία, από κοινού με την Mitsubishi Agricultural Machinery, το 33,3% του μεριδίου της οποίας κατέχει μάλιστα η Mahindra από το 2015. Σύμφωνα με τις εταιρείες, το πλάνο τους περιλαμβάνει την κατασκευή πολύ προηγμένων τρακτέρ αλλά όχι μόνο.



Οι δύο κατασκευάστριες θα κατασκευάζουν μαζί κινητήρες, κιβώτια μετάδοσης και άλλα αγροτικά προϊόντα. Όλα αυτά θα προορίζονται περισσότερο για την παγκόσμια αγορά, φιλοδοξία των δύο εταιρειών για την αναζήτηση και άλλων εμπορικών ευκαιριών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία