BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ισχυρότερες και μεγαλύτερες ταΐστρες στην γκάμα της Abbey

H Abbey Machinery, ειδικός στα μηχανήματα διανομής, προσθέτει στην γκάμα της τις νέες ταΐστρες «Plus» VF2450, VF2650, VF2850, VF3050 οι οποίες έχουν μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και νέα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την άνεση.

VF2450-Plus-pic-1-1__1_

Βασίλης Σοφός

7
0

Για τις υψηλές απαιτήσεις των παραγωγών και των κοπαδιών σε σίτιση η Abbey Machinery απαντάει με τα νέα μοντέλα VF2450, VF2650, VF2850, VF3050 που εντάσσονται στη Σειρά Plus. Οι νέες ταΐστρες έρχονται με 50% παχύτερο αναδευτήρα για εκτεταμένη εργασία με ενισχυμένο στήριγμα κιβωτίου ταχυτήτων καθώς και με μια φαρδύτερη βάση για βελτιωμένη υποστήριξη και αντοχή.

Η εταιρεία προσθέτει στα μοντέλα μια νέα οριζόντιας και κάθετης θέσης οθόνη, η οποία έχει σχεδιαστεί για να κρατά τους χειριστές πιο μακριά από το PTO για πρόσθετη ασφάλεια.Όπως τονίζει η Abbey, το μόνιτορ αυτό διαθέτει θύρες σύνδεσης και ενεργοποιείται αυτόματα προάγοντας την προσφερόμενη άνεση για τον χειριστή.Η πόρτα τροφοδοσίας είναι εφοδιασμένη με ένα νέο σύστημα που βοηθάει στην τοποθετήση του υλικού στο κέντρο της πόρτας καθώς βγαίνει από την ταΐστρα, κάτι που συμβάλλει στην ομοιόμορφη και γρήγορη τροφοδοσία επιτρέποντας όμως και στην πόρτα να κλείνει πιο ομαλά.

Για ευκολότερη πρόσβαση στον θάλαμο ανάμιξης η Abbey μάς λέει ακόμη ότι τα νέα μηχανήματα διαθέτουν νέα πλατφόρμα και αναδιπλούμενη σκάλα.Πρέπει να τονιστεί επίσης και ο σωληνοειδής δακτύλιος συγκράτησης των νέων μοντέλων που αποτρέπει τα απορρίματα να εισαχθούν στον θάλαμο κατά την ανάμιξη.


Σημειωτέον ότι το προσεχές διάστημα η Abbey Machinery θα παρουσιάσει το νέο Οδηγό Διαχείρισης Τροφοδοσίας που περιλαμβάνει 8 βασικούς τομείς: περιβάλλον και την κατάσταση της υγείας των ζώων, σημαντικά σήματα συμπεριφοράς των ζώων, μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του συστήματος ταΐσματος, τύπος φυλής και απόδοση ζώων, εργασιακοί περιορισμοί και αγροτικές υποδομές, προδιαγραφές/απαιτήσεις μηχανήματος, διαχείριση τροφοδοσίας για βελτιωμένη απόδοση και συντήρηση του μηχανήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία