Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το αναδιπλούμενο χορτοκοπτικό FC3115 D βάζει στην γκάμα της η Kuhn

Το FC3115 D έχει πλάτος 3,1 μέτρα και αναδιπλώνεται κάθετα βοηθώντας τον χειριστή να το μεταφέρει με άνεση από και προς το πεδίο.

KuhnFoldingMower_pr

Βασίλης Σοφός

77
0

Συμπαγές κατά τη μεταφορά και άνετο κατά την εργασία είναι το νέο χορτοκοπτικό FC3115 D που βάζει στο χαρτοφυλάκιό των προϊόντων χορτονομής η Kuhn.

Το FC3115 D έχει πλάτος 3,1 μέτρα και διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που προάγουν φυσικά την άνεση αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα με το πέρας της εργασίας. Διαθέτει ένα σύστημα ανάρτησης για να ακολουθεί το περίγραμμα του εδάφους, ανθεκτικό πλαίσιο αλλά και μηχανισμό εύκολης και γρήγορης αλλαγής των φθαρμένων λεπίδων που η Kuhn ονομάζει «Fast Fit».

Παράλληλα το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με ξηραντική μονάδα η οποία αποτελείται από ένα περιστρεφόμενο χαλύβδινο σύστημα δακτυλίων ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής δύο ταχυτήτων λειτουργίας ώστε ο χειριστής να το προσαρμόζε στις συνθήκες της καλλιέργειας.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως η Kuhn αναφέρει ότι το οπίσθιο χορτοκοπτικό μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά με εμπρόσθια μονάδα για ακόμη πιο γρήγορη εργασία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία