BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το αναβαθμισμένο πακέτο GPS IsoMatch Geocontrol ανακοίνωσε η Vicon

Η νορβηγική εταιρεία ανανεώνει το σύστημα IsoMatch Geocontrol που συνεργάζεται με τα τερματικά IsoMatch Tellus PRO και IsoMatch Tellus GO και παρέχει μια σειρά από λειτουργίες για αποτελεσματικότερη εφαρμογή των ψεκαστικών, των σπαρτικών και άλλων μηχανημάτων, συμβατών με Isobus.

cos-e-isobus

Βασίλης Σοφός

18
0

Το βελτιωμένο σε εμφάνιση αλλά και σε λειτουργίες σύστημα GPS IsoMatch Global λανσάρει η Vicon.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα κεραία διαθέτει την τεχνολογία DGPS η οποία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια θέσης, κάνοντας τις λειτουργίες όπως τον έλεγχο τμήματος, την καθοδήγηση και την εγγραφή ορίων πεδίου ακόμη πιο αποτελεσματικές.


Σύμφωνα με το γκρουπ της Kverneland μέσα στο οποίο εντάσσεται η Vicon, η συσκευή IsoMatch Global παρέχει στους παραγωγούς ακρίβεια DGPS χωρίς συνδρομή και περιλαμβάνει βραχίονες τοποθέτησης για εγκατάσταση. ενώ είναι ένα από τα πολλά αξεσουάρ γεωργίας ακριβείας από τη Vicon.

Άλλα συστήματα είναι η βοηθητική συσκευή ελέγχου IsoMatch Grip, το IsoMatch InLine που επιτρέπει την εύκολη καθοδήγηση, το IsoMatch Eye, το MultiEye (σύστημα πολλαπλών καμερών), το USB IsoMatch που επιτρέπει τη σύνδεση σε ένα τοπικό ασύρματο δίκτυο, αλλά και το IsoMatch Power που δίνει κάνει τον ελκυστήρα συμβατό με λειτουργίες ISOBUS.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία