BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στους επίσημους αντιπροσώπους της TMC Cancela η KOUIMTZIS Group

Σε συνεργασία με τον ισπανικό οίκο TMC Cancela προχώρησε η KOUIMTZIS Group επεκτείνοντας την δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών και δασικών μηχανημάτων.

maxresdefault_36

40
0

Συγκεκριμένα, η KOUIMTZIS Group συγκαταλέγεται πλέον στους επίσημους αντιπροσώπους της, TMC Cancela, η οποία αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες με πάνω από 400 διαφορετικά μοντέλα καταστροφέων και θραυστήρων.

Η ιστορία της ξεκίνησε το 1971 από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η TMC Cancela ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για τη διαδικασία θραύσης δασικών και γεωργικών αποβλήτων, στοχεύοντας πάντα στην βελτίωση της παραγωγικότητας των χρηστών και στην υψηλότερη απόδοση. Με υψηλή περιβαλλοντική ευθύνη, η εταιρεία κατασκευάζει μηχανήματα που σέβονται το περιβάλλον, καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα και με τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο (όπως έλεγχος ρότορα ή θερμοκρασίας).

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα που ξεπερνά τα 400 διαφορετικά μοντέλα θραυστήρων και καταστροφέων η TMC Cancela είναι η μάρκα που είναι συνώνυμη με την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά που βασίζονται σε ένα πρωτοποριακό πνεύμα που βοηθά στην καθημερινή ανάπτυξή της.

Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις επιλογές του Ομίλου στα μηχανήματα θραύσης και καταστροφής υλικών και αποβλήτων, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές στους πελάτες της στο γεωργικό, βιομηχανικό, δασικό ή κατασκευαστικό τομέα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία