Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με την ολοκαίνουργια μετάδοση Dyna-2 εφοδιάζει η Massey Ferguson τρεις ελκυστήρες της Σειράς 4700

Τα μοντέλα 4708Μ, 4709Μ και 4710Μ εφοδιάζονται τώρα με το ολοκαίνουργιο κιβώτιο Dyna-2 αλλά παράλληλα αναβαθμίζονται σε εμφάνιση, εναρμονιζόμενα με το στυλ των πιο τελευταίων μοντέλων της κατασκευάστριας.

GLOBAL-SERIES_RANGE_FR_0318-5904_149018

Βασίλης Σοφός

1680
0

Η Massey Ferguson αναβαθμίζει τα μοντέλα 4708Μ, 4709Μ και 4710Μ, με την επαναστατική αλλαγή αυτή τη φορά να επικεντρώνεται στην ολοκαίνουργια μετάδοση Dyna-2 με το σύστημα που φέρνει την απόλυτη ισορροπία στροφών και ταχύτητας του ελκυστήρα.

Και οι τρεις ελκυστήρες εφοδιάζονται με τρικύλινδρους κινητήρες Stage V του Ομίλου AGCO χωρητικότητας 3,3 λίτρων, οι οποίοι ενσωματώνουν σύστημα SCR, DOC και καταλύτη αιθάλης. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο 4708M αποδίδει 82 ίππους, ενώ τα 4709M και 4710M από 92 και 100 ίππους αντίστοιχα, με τα δύο πρώτα να διατίθενται σε έκδοση με καμπίνα και χωρίς.

«Η σειρά MF 4700 M βασίζεται στην επιτυχημένη υπάρχουσα Σειρά MF 4700, συνεχίζοντας να παρέχει την πιο σύγχρονη τεχνολογία, διατηρώντας παράλληλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά της Massey Ferguson με αξίες την απλή λειτουργία, την αξιοπιστία και την καλή αναλογία τιμής-απόδοσης. Με την κυκλοφορία της σειράς MF 4700 M, ο Massey Ferguson συνεχίζει να προσφέρει σύγχρονα, καλά κατασκευασμένα τρακτέρ ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απλή, στιβαρή και αξιόπιστη λειτουργία για απαιτητικούς χρήστες στον μεσαίο τομέα, 82hp-100hp», λέει ο Francesco Murro, διευθυντής μάρκετινγκ για την Massey Ferguson στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.


Η ανανεωμένη Σειρά 4700 της Massey Ferguson περιλαμβάνει τρία μοντέλα με απόδοση 82,92 και 100 ίππους.

Αναφορικά με τα διαθέσιμα κιβώτια, τα τρία μοντέλα έρχονται στον βασικό τους εξοπλισμό με τη μετάδοση των 12 σχέσεων ενώ το 24άρι Dyna-2 διατίθεται μαζί με τη λειτουργία «brake-to-stop». Το powershift των δύο ταχυτήτων λειτουργεί μέσω ενός πλήκτρου πλευρικά του λεβιέ ταχυτήτων και κάτω από αυτό υπάρχει ένα κουμπί για τον συμπλέκτη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ολοκαίνουργια αυτή μετάδοση μπορεί να αναπτύξει 40 χλμ./ώρα στις 1850 σ.α.λ. και αυτό, από μια μερά, αποδίδεται στην άμεσου ψεκασμού λειτουργία του τετραβάλβιδου κινητήρα.

Στα άλλα νέα χαρακτηριστικά των μοντέλων αξίζει να σημειώσουμε το φρεσκάρισμα στην εμφάνιση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αφού η Massey Ferguson λέει πως και οι τρεις ελκυστήρες εναρμονίζονται τώρα ακόμη περισσότερο με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της γκάμας της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία