BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ασύρματες κάμερες με 4G λανσάρει η Luda για χώρους αγροκτημάτων

Οι ασύρματες κάμερες της Luda προορίζονται για χώρους που δεν έχουν ούτε σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά ούτε και ηλεκτρικό ρεύμα, αφού διαθέτουν ασύρματη σύνδεση 4G και λειτουργούν με μπαταρίες.

200520-FarmCam-mobility-on-tree-with-solar-panel

Βασίλης Σοφός

190
0

Τις μικρές και ανθεκτικές στις δύσκολες συνθήκες κάμερες αποκλειστικά για χώρους αγροκτημάτων λανσάρει η εταιρεία Luda. Πρόκειται για αδιάβροχες ασύρματες κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες συνδεσιμότητας 3G ή 4G και ενσωματώνουν μπαταρίες, συνεπώς αποτελούν μια πολύ καλή πρόταση για εκείνους που δε διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα στα αγροκτήματα.

Όπως λέει η εταιρεία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας για αγροκτήματα, Luda, η κάμερα με μία φόρτιση έχει αυτονομία 2 μήνων ενώ δέχεται κάρτα μνήμης για να καταγράφει κάθε ύποπτη ή μή κίνηση εντός του χώρου. Εάν εντοπιστεί κίνηση, ακούγεται ένας συναγερμός για να αποθαρρύνει τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες», ενώ ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο επιτρέπουν στον χρήστη να ακούει και να μιλά στον ύποπτο.


Η ασύρματη κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στον χώρο, αρκεί εκεί να υπάρχει κάλυψη 3G ή 4G.

Όλα τα παραπάνω εκτελούνται από την εφαρμογή Farmcam για κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα, το λογισμικό της κάμερας είναι αρκετά «έξυπνο» ώστε να αποφεύγει να κάνει την κάμερα να ενεργοποιεί τον συναγερμό, όταν, για παράδειγμα, τα φύλλα των δέντρων κινούνται. Σημειωτέον ότι πρόκειται για συσκευή αδιάβροχη η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στον χώρο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία