BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία με την Agroma, θέτει σε εφαρμογή η KOUIMTZIS Group

Συνεργασία με την ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία Agroma, θέτει σε εφαρμογή η KOUIMTZIS Group, ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.

75a43db4-a0cb-48c9-91b3-2d4495c36cbc

24
0

Με τη νέα συνεργασία η KOUIMTZIS Group διευρύνει τις επιλογές της στα μηχανήματα Ψεκασμού, Καταστροφής και άλλα, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα επιλογών στους πελάτες της, τόσο στο γεωργικό, όσο και στον κατασκευαστικό τομέα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της KOUIMTZIS GROUP, με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η AGROMA ειδικεύεται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων όπως είναι τα Ψεκαστικά, οι Καταστροφείς, οι Αεροσυμπιεστές, οι Νεφελοψεκαστήρες, οι Υδραυλικές πλατφόρμες και όχι μόνο, τα οποία λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση και χωρίς να προκαλούν επιπλέον επιβάρυνση στο περιβάλλον με τοξικούς ρίπους.

«Με μια ολοκληρωμένη γκάμα που ξεπερνά τα 40 προϊόντα, η AGROMA είναι η μάρκα που είναι συνώνυμη με την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθησία, χαρακτηριστικά που βασίζονται στην αφοσίωση στο αντικείμενο, στην επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στην κάθετη γραμμή παραγωγής της», επισημαίνεται και προστίθεται πως «η ιστορία της AGROMA ξεκίνησε το 1977 με ιδρυτή τον κύριο Πέτκο Στέργιο, με κύριο της στόχο τη δημιουργία καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων φιλικών στο περιβάλλον, που προσφέρουν άρτια αποτελέσματα με εξαιρετική οικονομία στην κατανάλωση. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία είναι η μοναδική ελληνική κατασκευάστρια που ακολουθεί και πληροί την έγκριση τύπου 167/213 βάση κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία