Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

AgrOn Ti7: Με συνδεσιμότητα 3G και Wi-Fi το νέο τερματικό «τσέπης» της Hexagon

Το τερματικό καμπίνας Hexagon AgrOn Ti7 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών με αντίθεση που λέγεται ότι επαρκεί για άνετη προβολή κατά τη διάρκεια της ημέρας σε συνθήκες με πολύ φως αλλά και για χρήση τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

710x710__1__2

Βασίλης Σοφός

93
0

Ανθεκτικότερο από άλλα μοντέλα της φίρμας λόγω της αλουμινένιας θήκης που το φιλοξενεί αλλά και πιο σύγχρονο είναι το νέο τερματικό καμπίνας AgrOn Ti7 της Hexagon, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να προβάλλει με απόλυτη απλότητα χάρτες εφαρμογών, να συνδυάζεται με το σύστημα αυτόματης καθοδήγησης, ή ακόμη και να παραμετροποιεί τις λειτουργίες ψεκασμού.

Το νέο AgrOn Ti7 δεν διαθέτει φυσικά κουμπιά - εκτός από το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης- ενώ το λογισμικό του μπορεί να προβάλλει χάρτες στην σύγχρονη πλέον 3D μορφή. Στο πίσω μέρος υπάρχουν συνδέσεις CAN, USB και RS-232 που συμπληρώνονται από την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα 3G και WiFi, με διαθέσιμη την απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία λέει ότι το AgrOn Ti7 διαβάζει χάρτες σε μορφή «.shp», δέχεται συνταγογραφούμενους χάρτες και μπορεί να εξάγει χάρτες της εργασίας που έχει ολοκληρωθεί. Το μικρό τερματικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις λειτουργίες αυτόματης καθοδήγησης AgrOn Guidance και Auto Steering της Hexagon, αν συνδυαστεί με την κατάλληλη κεραία για υπηρεσίες σύνδεσης GNSS όπως GPS, GLONASS και Terrastar. Για την αυτόματη οδήγηση, διατίθενται πολυαξονικοί αισθητήρες με γυροσκπόπιο και λογισμικό για την αντιστάθμιση του βήματος του οχήματος και της ταλάντευσης σε ανώμαλο έδαφος, με τις γραμμές καθοδήγησης να μπορούν να προετοιμαστούν ξεχωριστά και να «φορτωθούν» στο τερματικό ενώ η αυτόματη οδήγηση είναι δυνατή σε ευθείες γραμμές αλλά και καμπύλες.

Στο «πακέτο» γεωργίας ακριβείας της βραζιλιάνικης εταιρείας περιλαμβάνεται το Planter Control που παρέχει σύστημα μεταβλητού ρυθμού, έλεγχο τμήματος και έλεγχο του ρυθμού των σπόρων σε έως και τρία λιπάσματα.

Από την άλλη πλευρά, το AgrOn Ti7 είναι ικανό να προσφέρει και τις λειτουργίες Sprayer Control για την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας εφαρμογής και της διαδοχικής έκρηξης/απενεργοποίησης της μπούμας ενώ η λειτουργία Fertilisation Control φροντίζει για την βαθμονόμηση του διανομέα, την εφαρμογή μεταβλητού ρυθμού και τον έλεγχο τμήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία