BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μικρό και πολυχρηστικό φορτωτή 22 ίππων λανσάρει η Avant

Συμπαγείς διαστάσεις, «ελαφρύ» πάτημα και ευελιξία στην χρήση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εξαίρει η Avant για το νέο της μοντέλο φορτωτή με την κωδική ονομασία 423.

23ba5af1b14deb1e

Βασίλης Σοφός

7
0

Ικανό για όλες τις μικρές και όχι απαιτητικές εργασίες είναι το νέο μοντέλο του πολυχρηστικού φορτωτή 423 που εισάγει στην γκάμα της η Avant.

Το μικρό και ελαφρύ μηχάνημα διαθέτει 550 κιλά ικανότητα φόρτωσης ενώ τροφοδοτείται από έναν κινητήρα απόδοσης 22 ίππων, ο οποίος είναι ικανός να συνεργαστεί με το υδραυλικό σύστημα του φορτωτή. Το τελευταίο, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει απόδοση 34 λίτρων/λεπτό με 185 bar.

Το μέγιστο ύψος ανύψωσης του τηλεσκοπικού βραχίονα στο μοντέλο 423 είναι 2,80 (με τον βραχίονα πλήρως ανοικτό) ενώ το υδροστατικό κιβώτιο μπορεί να δώσει τελική 12 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την Avant, ο πολυλειτουργικός φορτωτής με το μήκος των 2,20 μέτρων, το ύψος στα 1,98 μέτρα και το πλάτος στα 1,05 μέτρα (με τυπικά ελαστικά) είναι εύκολο να μεταφερθεί σε ένα ρυμουλκούμενο.

Σημειωτέον ότι ο φορτωτής μπορεί να εξοπλιστεί με ένα σύστημα γρήγορης σύνδεσης αλλά και με σύστημα πολλαπλής ζεύξης για άμεσες εναλλαγές εργαλείων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία