BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ακυρώνει κάθε συμμετοχή σε εκδήλωση μέχρι το τέλος του 2020 η Grimme

Αλλαγή σχεδίων για την κατασκευάστρια Grimme, η οποία ακυρώνει τις συμμετοχές της σε εκδηλώσεις και εκθέσεις ανά τον κόσμο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

14__grimme_technica

Βασίλης Σοφός

5
0

Η αβέβαιη εξέλιξη της πανδημίας του ιού Covid-19 ώθησε την κατασκευάστρια Grimme στο να πάρει την απόφαση να μη συμμετάσχει σε καμία από τις εκθέσεις ή εκδηλώσεις ανά τον κόσμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μέσα στο «πρόγραμμα ακυρώσεων» είναι φυσικά και η δική της εκδήλωση, η Grimme Technica, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί 1-4 Δεκεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Γερμανία (διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια από το 2004).

«Αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολο να ληφθεί από εμάς, καθώς η Grimme Technica είναι μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις μας. Αλλά με την τόσο μεγάλη αβεβαιότητας που επικρατεί σήμερα, δυστυχώς δεν είχαμε άλλη επιλογή», λέει ο διευθύνων σύμβουλος Christoph Grimme της Grimme Landmaschinenfabrik για την προγραμματισμένη εκδήλωση που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Ωστόσο, τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και κοινωνικής απόστασης, τα επτά εργοστάσια του Ομίλου Grimme στη Γερμανία, τη Δανία, την Κίνα και τις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία