Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Καινούργιες Σειρές χορτοκοπτικών με πλάτος εργασίας από 2,2 μέτρα στην γκάμα της Claas

Στο χαρτοφυλάκιο της Class εισάγονται δύο νέες Σειρές οπίσθιων χορτοκοπτικών με πλευρική ανάρτηση, αντικαθιστώντας τη Σειρά Disco 50 και τα μηχανήματα με την μπάρα κοπής Inline.

397731_27

Βασίλης Σοφός

308
0

Την μπάρα κοπής Max Cut σε όλα τα χορτοκοπτικά της Σειράς Disco 50 βάζει η Claas, ανανεώνοντας την γκάμα της για το 2020.

Τα μικρά μοντέλα θα εισαχθούν στην Σειρά Disco 10 και θα είναι διαθέσιμα με πλάτη ερασίας από 2,2 έως και 3 μέτρα (Disco 24, 28 και 32). Η «παλιά» Σειρά 50 αντικαθιστάται από τη Σειρά 100 (Disco 360/320), στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα με πλάτη εργασίας από 3 έως και 3,4 μέτρα.

Λίγο βαρύτερα από τα μοντέλα της Σειράς 10, τα νεα χορτοκοπτικά Disco 240 είναι προαιρετικά διαθέσιμα με σύστημα ξήρανσης με το μοντέλο Disco 280 να διαθέτει και χορτοξηραντικά δόντια. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μοντέλο της Σειράς, το Disco 360, δεν έρχεται με ξηραντικό σύστημα.

Η Claas αναβάθμισε μεταξύ άλλων και την πλευρική ανάρτηση η οποία προσφέρει στα χορτοκοπτικά καλύτερο κέντρο βάρους και αυτό διασφαλίζει ότι οι ασκούμενες πιέσεις είναι ίσες σε όλο το μήκος της μπάρας κοπής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία