Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον αμιγώς ηλεκτρικό φορτωτή 6.26 εισάγει στην Ευρώπη η Faresin

Ο Faresin Full Electric 6.26, που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση Agritechnica, διαθέτει μπαταρία 300 Ah και προαιρετικό ταχυφορτιστή, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 4 ώρες.

6_26foto1

Βασίλης Σοφός

120
0

Θερμή η υποδοχή από την αγορά της Ευρώπης για τον αμιγώς ηλεκτρικό φορτωτή Faresin Full Electric 6.26 που βασίζεται στο αντίστοιχο εσωτερικής καύσης μοντέλο αλλά αντί για καύσιμο καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια.

Το τετρακίνητο μηχάνημα Faresin Full Electric 6.26 έχει αυτονομία τεσσάρων ωρών με μια μπαταρία των 300 Ah. Ωστόσο, μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί και με μπαταρία 400 Ah για αύξηση της αυτονομίας.


Με την τοποθέτηση της μπαταρίας των 400Ah (προαιρετικά) η αυτονομία του αμιγώς ηλεκτρικού τηλεσκοπικού φορτωτή ξεπερνά τις 4 ώρες.

Όπως αναφέρθηκε, το μηχάνημα έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το «κανονικό» Faresin 6.26 και αυτό σημαίνει ότι το ύψος του βραχίονά του φτάνει τα 6 μέτρα και η ικανότητα φόρτωσης τα 2600 κιλά.

Το σασί του φιλοξενεί δύο ηλεκτρικά κυκλώματα, ένα για την υδραυλική κίνηση και ένα για την κίνηση των τροχών και σύμφωνα με την εταιρεία είναι ικανό να εκτελέσει εργασίες όπως η μεταφορά δεματιών και υλικού με τον μπροστινό κάδο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία