BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πιλοτικό πρόγραμμα ενοικίασης παρελκομένων ξεκινούν Claas και Amazone από την Γερμανία

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ οι αγρότες θα μπορούν να νοικιάσουν μηχανήματα Claas και Amazone-αρχικά μόνο παρελκόμενα επεξεργασίας εδάφους- 3 έως 12 μέτρων ενώ μόνο η Claas προσφέρει στην Γερμανία τρακτέρ προς ενοικίαση για λίγους μήνες.

398275_27_3

Βασίλης Σοφός

8
0

Σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα ενοικίασης παρελκομένων βάζουν οι εταιρείες Claas και Amazone στην Γερμανία, με τους αγρότες να μπορούν αρχικά να νοικιάζουν άροτρα και άλλα εργαλεία επεξεργασίας εδάφους με πλάτος από 3 έως και 12 μέτρα.

Η χρέωση πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση με τη συνολική παραγωγή στρέμματος και εάν προκύψουν πρόσθετες υπηρεσίες θα χρεωθούν στη συνέχεια. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, το στρέμμα καταγράφεται από το σύστημα Isobus ή με τη βοήθεια εξωτερικού μετρητή στρεμμάτων. Η μέγιστη περίοδος ενοικίασης είναι 12 μήνες.

Στην πιλοτική φάση, η βραχυπρόθεσμη ενοικίαση παρελκόμενων Amazone και Claas θα προσφέρεται αρχικά από ορισμένους αντιπροσώπους αλλά στην πορεία οι δύο εταιρείες θα επεκτείνουν την κάλυψη της υπηρεσίας αυτής.

«Ενώ το θέμα της ενοικίασης τρακτέρ ή μηχανημάτων συγκομιδής είναι σύνηθες στη αγορά, δε συμβαίνει το ίδιο με τα παρελκόμενα. Ένας λόγος για αυτό είναι ότι ο όγκος των επενδύσεων είναι συχνά σημαντικά χαμηλότερος. Από την άλλη πλευρά, ειδικά με τον εξοπλισμό οργώματος, τα μηχανήματα είναι συχνά ειδικά προσαρμοσμένα στη στρατηγική καλλιέργειας και στις συνθήκες της γι 'αυτό και τα μοντέλα ενοικίασης δεν πληρούν πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Με το κοινό πιλοτικό πρότζεκτ, εξακολουθούμε να θέλουμε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες ενοικίασης μαζί με τους συνεργάτες πωλήσεων της Claas και έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε μια διαμόρφωση που ταιριάζει στην περιοχή κατά την επιλογή των μηχανών για κάθε στόχο», εξηγεί ο Roland Kratz, Διευθυντής πωλήσεων της Amazonen-Werke στη Γερμανία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία