BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To John Deere 7R 350 στην κορυφή της νέας Σειράς με 388 ίππους

Μόλις οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία των νέων τρακτέρ 7R στην Agritechnica 2019, η John Deere ολοκληρώνει τη νέα γκάμα με το κορυφαίο 7R 350 που προσφέρει την ιδανική αναλογία ισχύος-βάρους για μεγαλύτερες ταχύτητες στο δρόμο και γρηγορότερη δουλειά στο πεδίο.

7R_350_DSC0355_tech

Βασίλης Σοφός

136
0

Με στάνταρντ το κιβώτιο AutoPowr, η ναυαρχίδα 7R 350 συμπληρώνει τη Σειρά 7R, αποδίδει 388 ίππους με το σύστημα Intelligent Power Management (IPM) και με το βάρος των 11,4 τόνων η αναλογία ισχύος-βάρους διαμορφώνεται στα 29 κιλά / ίππο.

Παράλληλα, σε όλα τα τρακτέρ της Σειράς 7R που διαθέτουν κιβώτιο ταχυτήτων των 40 χλμ./ώρα και μπροστινό άξονα, το ωφέλιμο φορτίο αυξήθηκε κατά δύο τόνους για να ταιριάζει με το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος των 18 τόνων ενώ τα μοντέλα εξοπλίζονται τώρα με ελαστικά IF650/60R34 εμπρός και πίσω με διαστάσεις έως και 60R42.(F900).

Η John Deere αναβαθμίζει και το σύστημα διεύθυνσης ActiveCommand, το ονομάζει ActiveCommand Steering 2 και βελτιώνει τις λειτουργίες του γυροσκόπιου για την ανίχνευση των κλίσεων του τρακτέρ και την αυτόματη αντιστάθμισή του. Επίσης ο χειριστής μπορεί μέσω του CommandCentre να ρυθμίζει το σύστημα ActiveCommand ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις του.

Σύμφωνα με την John Deere, το σύστημα Variable Ratio Steering (Μεταβλητή Αναλογία Τιμονιού) μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί μεμονωμένα από την την ρύθμιση της ευαισθησίας του τιμονιού και την αντίστασή του. Φυσικά η εταιρεία διατηρεί το σύστημα κλεδώματος των στροφών του τιμονιού με τις προηγούμενες ρυθμίσεις που επέτρεπαν τισ γρήγορες μανούβρες και αλλαγές πορείας στο κεφαλάρι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία