Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η λύση μηχανικής ζιζανιοκτονίας της Sauerburger στην καλλιέργεια πατάτας

Το WM 3300 είναι ένας κύλινδρος που αντιμετωπίζει όμως δραστικά και τα ζιζάνια σε πεδία με καλλιέργεια πατάτας, ανεπτυγμένο από την Sauerburger.

91187b6314e62011

115
0

Οι μηχανικού τύπου διεργασίες στην ζιζανιοκτονία επιστρέφουν, λέει η Sauerburger, η οποία θεωρεί ότι ολοένα και περισσότερες χώρες θα υιοθετήσουν τέτοιες τεχνικές. Η εταιρεία Sauerburger ανέπτυξε λοιπόν έναν κλασικό κύλινδρο που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ιδανικά και για την αντιμετώπιση των ζιζανίων. Για το σκοπό αυτό, μπορούν να εγκατασταθούν προαιρετικά δοκοί στο πλαίσιο, οι οποίες οδηγούν το ζιζάνιο στην επιθυμητή θέση.

Επιπλέον, ο τυπικός κύλινδρος μπορεί να αντικατασταθεί με τροχούς στήριξης με διάτρητη ρύθμιση πλέγματος. Από την άλλη πάλι ο κύλινδρος αυτός μπορεί να εγκατασταθεί για την πολτοποίηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για πλάτος εργασίας των τριών μέτρων ενώ το παρελκόμενο έχει πλάτος 3,21 μέτρα, εξωτερικά, για μεταφορά. Σημειωτέον ότι το WM 3300 διατίθεται για μπροστινή τοποθέτηση ως αναρτώμενο αλλά και συνδυαστικά για μπροστινή και οπίσθια τοποθέτηση.

Η κατασκευάστρια επισημαίνει ότι υπάρχει αρκετή πίεση για να φτάσει το ζιζάνιο ανάμεσα στα φράγματα ενώ μια ρυθμιζόμενη ράγα κοπής που αποτελεί μέρος του μηχανήματος έρχεται να προστεθεί στον εξοπλισμό.

Όπως λέει η Sauerburger, το μηχάνημα στον βασικό εξοπλισμό του καταναλώνει 110 kW ισχύος και με την διπλή μετάδοση αυτή φτάνει τα 190 kW, με το συνολικό βάρος του WM 3300 να είναι 1450 κιλά (με μπροστινό και οπίσθιο μηχάνημα, κύλινδρο και τροχούς υποστήριξης).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία