BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ανανέωση με μικρές πινελιές στην οροφή για τα Crystal και Forterra της Zetor

Η Zetor ολοκληρώνει την ανανέωση των τρακτέρ της Σειράς Crystal αλλά και τα τρακτέρ Forterra HSX/HD, με τις τελευταίες ενημερώσεις να εστιάζουν στη νέα οροφή που τοποθετείται στα μοντέλα.

wil_st_ZetorCrystal_91_id138379

Βασίλης Σοφός

134
0

Στην έκθεση LAMMA η Zetor παρουσίασε τα αναβαθμισμένα μοντέλα Crystal HD 170, που φέρουν νέο καπό, βελτιωμένα φρένα και μπροστινό άξονα καθώς και αναβαθμισμένο κιβώτιο.

Τώρα οι μηχανικοί της Zetor έβαλαν το χέρι τους και στην οροφή, η οποία εναρμονίζεται αισθητικά και λειτουργικά με τα εντυπωσιακά τρακτέρ της Σειράς Major και Proxima.

Στη νέα οροφή των Forterra και Crystal φιλοξεντούνται φώτα εργασίας τύπου led ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο πίνακας ελέγχου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Zetor στην Αγγλία, Nigel Wilson, αναμένει ότι το πρώτο από τα νέα τρακτέρ θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στην επόμενη εβδομάδα: «Η νέα οροφή ολοκληρώνει μια σειρά αναβαθμίσεων στα μοντέλα Forterra HSX και HD, «η πρώτη παρτίδα των οποίων αναμένεται να παραδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Αύγουστο», είπε ο ίδιος.

Συνολικά τα νέα μοντέλα υιοθετούν νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, με τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες να δείχνουν τα μεγάλα βήματα της κατασκευάστριας τόσο σε σχεδιαστικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία