BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Taro HD και SL: Οι νέες σπαρτικές στην οικογένεια της Horsch

Η Horsch επεκτείνει την γκάμα των σπαρτικών της με τα μοντέλα Taro 6 HD και Taro SL, δύο μηχανήματα που προσφέρουν ευελιξία και μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες του τρακτέρ, όταν μάλιστα συνδυάζονται με την μπροστινής τοποθέτησης δεξαμενή.

97d290807da23a61

Βασίλης Σοφός

37
0

Ίδια πλεονεκτήματα αλλά για διαφορετικές εφαρμογές θα λέγαμε ότι είναι τα νέα μοντέλα σπαρτικών Taro HD και Taro 6 SL που βάζει στην γκάμα της η Horsch φέτος.

Taro 6 HD

Το Taro 6 HD είναι εξοπλισμένο με ένα νέο πακέτο τροχών τροφοδοσίας και τα μαχαίρια PowerDisc. Σύμφωνα με την εταρεία, οι συγκεκριμένοι τροχοί ξεδιπλώνονται και διασφαλίζουν τις ίδιες συνθήκες μπροστά από κάθε μαχαίρι ενώ τα τελευταία διασφαλίζουν πολύ καλό έλεγχο βάθους ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Χαρακτηριστικό στο οποίο εστίασε η Horsch είναι η ευελιξία η οποία «πιάνει» και τα δύο μοντέλα. Μπροστά από το τρακτέρ τοποθετείται μία δεξαμενή 1.600 ή 2.200 λίτρων με την κατανομή βάρους να είναι πολύ μελετημένη από την Horsch. Το ίδιο και το αποτέλεσμα που φέρει συνολικά αυτός ο συνδυασμός με την άροση και την σπορά να μπορούν να γίνονται ξεχωριστά, κάτι που εξασφαλίζει καλήτερη απόδοση ειδικά σε βροχερές συνθήκες.

Taro SL

Η σειρά Taro θα επεκταθεί με το Taro SL από το φθινόπωρο. Αυτή φέρει το νέο πακέτο τροχών τροφοδοσίας RollFlex, τα 3ης γενιάς μαχαίρια TurboDisc και καινούργιες ενδιαφέρουσες επιλογές εξοπλισμού εξατομίκευσης που κάνει το μηχάνημα προσαρμοσμένο σε αυτά που ζητάει ακριβώς ο πελάτης.

Χαρακτηριστικό των Taro SL είναι το μικρό βάρος των 3.000 κιλών (ανάλογα με τον εξοπλισμό), το πλάτος εργασίας των 6 μέτρων αλλά και το πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα για την αλλαγή των αποστάσεων μεταξύ των σειρών που διαμορφώνεται σε 12,5 εκ., 15 εκ., 25 εκ. και 30 εκ. Η Horsch λέει ότι το Taro 6 SL αποτελεί ιδανική λύση και για εκείνουν που πραγματοποιούν μηχανικό έλεγχο των ζιζανίων με σβάρνα και τσουγκράνα ενώ, όπως τονίζει, η ικανότητα σποράς στα 12,5 εκατοστά σε πλαγιές και η σπορά σε επίπεδες επιφάνειες στα 25 εκατοστά είναι μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία