BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Υδραυλικούς σωλήνες 25 φορές ανθεκτικότερους από τους συμβατικούς λανσάρει η Gates

Οι MegaSys MXG 4K είναι οι νέοι σωλήνες για τις υδραυλικές λειτουργίες των τρακτέρ που διαθέτουν πολλές από τις σύγχρονες πιστοποιήσεις αλλά φέρουν και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Gates-MXG-hydraulic-hose__1_

Βασίλης Σοφός

32
0

Μέχρι και 40% πιο εύκαμπτοι αλλά και έως 30% ελαφρύτεροι ισχυρίζεται η Gates ότι είναι οι νέοι σωλήνες MegaSys MXG 4K για τις υδραυλικές λειτουργίες των τρακτέρ.

Η κατασκευή των σωλήνων βασίζεται σε συρμάτινο πλέγμα και αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευκαμψία αλλά και αντοχή σε φορτία, όπως έδειξαν οι δοκιμές αντοχής στις οποίες υπέβαλε η Gates τους MegaSys MXG 4K.


Οι σωλήνες της  Gates είναι έως 40% πιο εύκαμπτοι αλλά και έως 30% πιο ελαφριοί από τους «συμβατικούς».

Σύμφωνα με την Gates, το κάλυμμα του σωλήνα, XtraTuff Plus, χρησιμοποιείται σε όλη τη Σειρά και λέγεται ότι είναι 25 φορές πιο ανθεκτικό στην τριβή από την τυπική επικάλυψη που διαθέτουν οι κανονικοί εύκαμπτοι σωλήνες της Gates ενώ προσφέρει και βελτιωμένη αντίσταση στο όζον.

Να σημειωθεί ότι ο σωλήνας MXG 4K πληροί τις απαιτήσεις ISO 18752 280DC και SAE 100R19, καθώς και τα κριτήρια απόδοσης SAE 100R12, EN 856 R12, ISO 3862 R12. Μέγεθος -16. Το ίδιο ισχύει και για τις εγκρίσεις σύμφωνα με το EN 856 4SP.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία