BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αυτοκινούμενο μίκτη της κόμπακτ κατηγορίας θα λανσάρει η Trioliet

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ολλανδικό πόρταλ δείχνουν παρκαρισμένο ένα νέο κόμπακτ και αυτοκινούμενο μίκτη τροφής της Trioliet που δανείζεται την ονομασία Triotrac, όπως φαίνεται.

csm_1000x667_trioliet_1_e3c8e7e0e0

Βασίλης Σοφός

38
0

Ο κατασκοπικός φακός του πόρταλ Veehouderij Techniek απαθανάτισε, πιθανώς σε γερμανικό έδαφος, το νέο αυτοκινούμενο μίκτη τροφής που πρόκειται να βάλει στην παραγωγή η Triolet, η οποία θα τοποθετήσει το συγκεκριμένο μοντέλο στην γκάμα των Triotrac.



Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το νέο αυτοκινούμενο όχημα εν ονόματι Triotrac M 1-1400 δοκιμάζεται επί του παρόντος ως πρωτότυπο και για αυτό δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ένα κάθετο αναδευτήρα ενώ, δεδομένης της ονομασίας, ο κάδος ανάμιξης έχει χωρητικότητα 14 κυβικών μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι το νέο αυτοκινούμενο όχημα «πέφτει» ακριβώς ανάμεσα στο ήδη υπάρχον μικρό Trioliet Smartrac με όγκο 10 κυβικά μέτρα και τα μεγάλα Triotrac με όγκο 17 ή 24 κυβικά μέτρα.



Το μηχάνημα έχει ένα πίσω άξονα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Πιθανώς το ίδιο ισχύει και για τον μπροστινό άξονα, χαρακτηριστικό που θα προσφέρει στο κόμπακτ μηχάνημα εξαιρετική ευελιξία. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν το Triotrac των 14 κυβικών τροφοδοτείται και αυτό από κινητήρα της JCB, όπως άλλα μοντέλα της Trioliet.



Όπως το Smartrac και το Triotrac, το νέο μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ένα πλαίσιο κοπής στο μπροστινό μέρος του που ξεχωρίζει το υλικό το οποίο εισέρχεται στον κ ανάμιξης με περιστρεφόμενο ρότορα. Τα «δάχτυλα» του ρότορα περιστρέφουν την τροφοδοσία προς τα πάνω αλλά όχι όπως συμβαίνει με το Triotrac, με έναν μεγάλο ιμάντα τροφοδοσίας.



Όσο για την πρώτη παρουσίαση του μηχανήματος, η έκθεση Eurotier θα ήταν μια καλή ευκαιρία αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της ακύρωσης της έκθεσης, η κατασκευάστρια ενδεχομένως να επιλέξει την αξιόπιστη οδό, παρουσιάζοντας μέσω δελτίων Τύπου το νέο Triotrac, αφού τα δημοσιεύματα λένε πως στην γερμανική έκθεση του Φεβρουαρίου δεν έχει εγγραφεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία