Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τηλεσκοπικοί με εργοστασιακό κιτ οι νέοι διανομείς της Zunhammer

Με εργοστασιακά εγκατεστημένο τηλεσκοπικό άξονα μπορούν να παραγγελθούν στο εξής οι κάδοι διανομείς της Zunhammer, οι οποίοι αποκτούν με αυτό τον τρόπο, όπως είναι φυσικό, μεγαλύτερο εύρος διανομής της κοπριάς.

47e21c8042029080

Βασίλης Σοφός

25
0

Η κατασκευάστρια Zunhammer βάζει στον προαιρετικό εξοπλισμό τους τηλεσκοπικούς άξονες για τα μοντέλα των κάδων διανομής κοπριάς, αυξάνοντας το εύρος διανομής και την ταχύτητα εργασίας.

Ο πρώτος άξονας ανοίγει έως και 75 εκατοστά και προς τις δύο πλευρές και έτσι βγαίνει έξω από την τροχιά του δεύτερου άξονα. Αυτό σημαίνει, κατά συνέπεια, ότι εξασφαλίζεται η σωστή κατανομή του βάρους σε μια ευρύτερη περιοχή αλλά και η προστασία του εδάφους.


Το τηλεσκοπικό σύστημα ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και μπορεί να τοποθετηθεί εργοστασιακά.

Δύο κύλινδροι διπλής δράσης κινούν τον άξονα μέχρι και 75 εκατοστά ώστε οι τροχοί διαστάσεων 750/60 R30.5 να κινούνται πολύ κοντά ο ένας δίπλα στον άλλον. Ο πίσω άξονας παραμένει μάλιστα κινούμενος ακόμη και όταν ο μπροστινός άξονας είναι ανοικτός.


Οι δύο κύλινδροι διπλής δράσης κινούν τον άξονα μέχρι και 75 εκατοστά.

Αμφότεροι οι άξονες φρενάρουν με αερόφρενο σε όλες τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο τηλεσκοπικό σύστημα μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά και να εγκατασταθεί στα μοντέλα Rosier Greidanus.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία