BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η DeLaval επεκτείνει το πορτφόλιό της εξαγοράζοντας την milkrite/InterPuls

Η κατασκευάστρια σύγχρονων συστημάτων του κτηνοτροφικού κλάδου, DeLaval, εξαγοράζει την milkrite / InterPuls, που πριν βρισκόταν σε αγγλικά χέρια, στοχεύοντας στη επέκταση της γκάμας προϊόντων κτηνοτροφίας.

Screenshot_2020-07-08_at_11_27_39

Βασίλης Σοφός

24
0

Τα σύγχρονα καινοτόμα συστήματα αλμεγής της milkrite / InterPuls παιρνούν τώρα στα χέρια της DeLaval, η οποία στρέφεται στην εξαγορά της εταιρείας με στόχο την προσθήκη στην γκάμα της περισσότερων συστημάτων του κτηνοτροφικού κλάδου.

Η εταιρεία milkrite / InterPuls είναι γνωστή σε πολλούς γαλακτοπαραγωγούς για τις καινοτόμες λύσεις αλμεκτικών συστημάτων και προηγουμένως ανήκε στον βρετανικό όμιλο Avon Rubber.

Η οργανωτική δομή στις εταιρείες θα παραμείνει ίδια με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της DeLaval, Joakim Rosengren, να εξηγεί: «Η milkrite/InterPuls θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία στον οργανισμό DeLaval στο μέλλον».

Αυτό, παράλληλα, σημαίνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την μακροπρόθεση στρατηγική της υπό την ίδια διαχείριση, την ίδια οργανωτική δομή, τις ίδιες μπράντες και τα ίδια κανάλια πωλήσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία