BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμισμένους διανομείς βάζει στην γκάμα της η Ktwo

Η Ktwo συνεχίζει να αναπτύσσει τη γκάμα των προϊόντων της χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά ακόμη περισσότερη τεχνολογία και καινοτόμα χαρακτηριστικά για τους νέους συρόμενους διανομείς της Mk5 Bio και Evo.

20200409_163519

Βασίλης Σοφός

15
0

Ακόμη περισσότερη ακρίβεια εφαρμογής «χαρίζει» η Ktwo στους αγρότες που θα χειριστούν τους νέους συρόμενους διανομείς Mk5 Bio και Evo.

Η Σειρά Bio των διανομέων με διπλά οριζόντια χτυπητήρια έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ακριβέστερη εφαρμογή και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διανομή προϊόντων υψηλότερης αξίας ενώ η σειρά Evo διαθέτει δύο κατακόρυφα χτυπητήρια για την αντιμετώπιση πιο απαιτητικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένης ωστόσο της ακρίβειας και της υψηλής απόδοσης.

Γενικά, Οι νέες και εκδόσεις Bio και Evo είναι σημαντικά βελτιωμένες, έχουν τώρα ένα πλατύ σώμα που προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το υλικό αρχίζει να επεξεργάζεται από το πάτωμα, και το σώμα λειτουργεί ως χωνί για να μεταφέρει τα υλικά μέχρι τις αλυσίδες επιτρέποντας την ευκολότερη εκκένωση χωρίς προβλήματα.

Αμφότερες οι εκδόσεις της Σειράς Mk5 περιλαμβάνουν τώρα έναν εμπρόσθιο συγχρονιζέ κύλινδρο με ενσωματωμένες ξύστρες καθαρισμού. Αυτό προσφέρει καλύτερη συνεργασία με την αλυσίδα διασφαλίζοντας ότι οι αλυσίδες παραμένουν χρονισμένες και παρέχουν πάντα «συνεπή» ροή υλικού.

Η Ktwo αναφέρει, τέλος, ότι η ευπροσάρμοστη και δημοφιλής Σειρά Ktwo Duo Mk6 των διανομέων με δίδυμα κάθετα χτυπητήρια είχε ήδη τις αντίστοιχες βελτιώσεις στο σχεδιασμό της, κάτι που υιοθετούν τώρα τα μοντέλα Mk5 Bio και Evo.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία