BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην Ευρώπη μέσω της Trimble οι μετεωρολογικοί σταθμοί της Sencrop

Οι μετεωρολογικοί σταθμοί «αγροτικών» καιρικών συνθηκών της Sencrop θα είναι πλέον διαθέσιμοι μέσω των δικτύων διανομής της Trimble και Vantage στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού η γαλλική εταιρεία είναι τώρα ο επιλεγμένος συνεργάτης της Trimble.

c0536aa62e721db22d8524f478cc1369f826442e_take-action

Βασίλης Σοφός

38
0

Η Sencrop υλοποιεί το όραμά της για πλήρη εδραίωσή της ως μία από τις ηγετικές εταιρείες που προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα μετεωρολογικών σταθμών για τα χωράφια όλου του κόσμου. Μετά την συνεργασία με την Trimble, η γαλλική εταιρεία φέρνει τα συστήματά της στην Ευρώπη, φιλοδοξώντας να προσφέρει στους αγρότες το μοναδικό πλήρως συνδεδεμένο σύστημα μέτρησης καιρικών συνθηκών.

Όπως επισημαίνει μάλιστα η εταιρεία, η συνεργασία με τις ψηφιακές λύσεις της Trimble προσφέρει σημαντικά οφέλη στους αγρότες, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε κλιματολογικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και δεδομένα καιρικών συνθηκών για το πεδίο, όπως θερμοκρασία, ταχύτητα ανέμου, υγρασία και βροχόπτωση, από όλους τους συνδεδεμένους μετεωρολογικούς σταθμούς, απευθείας μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή.

Τα άμεσα και έμμεσα οφέλη για τον επαγγελματία που θα κάνει χρήση των συστημάτων αυτών είναι η δυνατότητα άμεσης και σίγουρης λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων καιρού που συμβάλλουν στον προσδιορισμό του πότε θα ολοκληρωθούν διάφορες εφαρμογές εντός του πεδίου, όπως ο ψεκασμός, η λιπασματοδιανομή, η φύτευση και η συγκομιδή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Sencrop ενίσχυσε τη θέση της στον κλάδο αυτό μετά και την εξαγορά της εταιρείας VisioGreen (αισθητήρες μέτρησης) πριν από πέντε μήνες. Η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των σταθμών της και να επεκτείνει το δίκτυο συνεργασίας της ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 12.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία