BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ανανέωση για τις ξηραντικές με τον έναν και τους δύο ρότορες της Pöttinger

Τα TOP 422 A και TOP 462 A είναι τα νέα χαμηλών απαιτήσεων ισχύος μοντέλα της Pöttinger για μικρά τρακτέρ που διαθέτουν έναν ρότορα ενώ τα TOP 632 A και TOP 692 A φέρουν από δύο ρότορες.

TOP_612_2_hq

Βασίλης Σοφός

16
0

Η αυστριακή κατασκευάστρια αναβαθμίζει τις μικρές χορτοξηραντικές που έχει στην γκάμα της. Τα TOP 422 A και TOP 462 A είναι μοντέλα χαμηλών απαιτήσεων με πλάτος εργασίας τα 4,20 και 4,60 μέτρα αντίστοιχα ενώ εξοπλίζονται με έναν ρότορα. Ο ρότορας στην μία περίπτωση έχει διάμετρο 3,3 μέτρα και στην δεύτερη περίπτωση 3,7 μέτρα ενώ αμφότερα τα μηχανήματα διαθέτουν 12 δόντια.

Η Pöttinger λέει ότι ο ρότορας, προαιρετικά μπορεί να στερεωθεί στην ράβδο έλξης ή στην δοκό στο σύστημα ανύψωσης. Χάρη στον κύλινδρο της ράβδου έλξης και στο σασί και τα δύο μηχανήματα ανυψώνονται υδραυλικά και γενικά η απόσταση από το έδαφος είναι περίπου 50 εκατοστά, μάς λέει η κατασκευάστρια.

Από φρεσκάρισμα περνούν και τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας, τα TOP 632 A και TOP 692 A τα οποία είναι εξοπλισμένα με δύο ρότορε το καθένα. Σύμφωνα με την Pöttinger, το πλάτος εργασίας είναι 6,30 μέτρα για το μοντέλο TOP 632 A και 6,90 μέτρα για το μοντέλο TOP 692 A.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το πλάτος αυτό αυξάνεται μάλιστα κατά 50 εκατοστά, όταν το μηχάνημα λειτουργεί διαμορφώνοντας δύο θημωνιές ταυτόχρονα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό αυτών των μοντέλων ανήκουν οι τροχοί που τοποθετούνται σε κάθε ρότορα και προσφέρουν καλύτερη «πορεία» σε κάθε ρότορα, συνεπώς ο τελευταίος προσαρμόζεται στις ανωμαλίες του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία