BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την επίσημη κυκλοφορία του νέου συστήματος CartACE ανακοινώνει η Ag Leader

Μετά από ένα χρόνο δοκιμών και εκδόσεις «beta» για λιγοστούς χρήστες, η Ag Leader θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στον Αύσουστο το νέο σύστημα υποβοήθησης χειριστών κάδων CartACE που φέρει ακόμη πιο «ώριμα» χαρακτηριστικά.

combine-offloading-soybeans-into-brent-grain-cart-IMG_7260

Βασίλης Σοφός

9
0

Η Ag Leader ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του CartACE, του συστήματος που βοηθά με καθοδήγηση τον χειριστή του κάδου σιτηρών να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα με ακρίβεια και εν κινήσει, σε συνεργασία με την αλωνιστική. Με την υποστήριξη της οθόνης InCommand της Ag Leader, το CartACE παρέχει σημαντική βοήθεια στον χειριστή κατά την εκφόρτωση.

Live χάρτης προόδου και θέσης της αλωνιστικής

Το CartACE απλοποιεί τη δουλειά του χειριστή κάδου, κοινοποιώντας του έναν live χάρτη της προόδου και της θέσης της θεριζοαλωνιστικής μέσω των οθονών InCommand, βοηθώντας τον να γνωρίζει πότε και πού πρέπει να ξεφορτώσει η αλωνιστική και σε ποιο τμήμα του πεδίου να κατευθυνθεί.

Αυτόματη γραμμή καθοδήγησης

Η οθόνη InCommand στον κάδο δημιουργεί αυτόματα μια γραμμή καθοδήγησης παράλληλα με την θεριζοαλωνιστική και ο χειριστής απλώς πατά ένα κουμπί για να ενεργοποιήσει το σύστημα αυτόματης καθοδήγησης. Και ενώ ο χειριστής εξακολουθεί φυσικά να είναι υπεύθυνος για την ασφαλή λειτουργία του οχήματος, μπορεί πλέον να εστιάσει την προσοχή τους στην εκφόρτωση εν κινήσει.

Σύστημα μέτρησης του κάδου

Στο σύστημα CartACE προστίθεται τώρα ένας μετρητής κάδου σιτηρών που δείχνει πόσο γεμάτος είναι αυτός, ώστε ο οδηγός του τρακτέρ να μπορεί να προβλέψει πότε και πού θα πρέπει να αδειάσει το μηχάνημα. Αυτό δε διευκολύνει μόνο τον χειριστή, αλλά βοηθά συνολικά στην αποτελεσματικότητα ολόκληρης της διαδικασίας συγκομιδής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία