BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εγχυτήρες 28% ελαφρύτερους από χάλυβα υψηλής αντοχής λανσάρει η SlurryKat

Σχεδιασμένοι για εντατική χρήση από εργολάβους σε εργασίες μεγάλης κλίμακας, οι εγχυτήρες Premium Plus της SlurryKat είναι 28% ελαφρύτεροι από την προηγούμενη έκδοση λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού τους αλλά και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους.

12a__slurrykat_sk14_002

Βασίλης Σοφός

29
0

Η SlurryKat βάζει στην αγορά τους νέους της εγχυτήρες διανομής Premium Plus, που είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα υψηλής αντοχής και διαθέτουν νέο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και μηχανικό της εταιρείας SlurryKat, Garth Cairns, αυτά τα δύο στοιχεία μαζί κάνουν το σύστημα να είναι 28% ελαφρύτερο αλλά και πιο ανθεκτικό λόγω του χάλυβα που είναι 68% πιο ισχυρός από το τυπικό ατσάλι. Η Σειρά Premium Plus περιλαμβάνει μοντέλα με πλάτος εργασίας των 7,5/10/12 μέτρων ενώ ο τροχός που ενσωματώνεται στα μοντέλα των 10 και 12 μέτρων διασφαλίζει ότι οι εγχυτήρες ακολουθούν το περίγραμμα του πεδίου.

Η διάταξη των παπουτσιών και των ελατηρίων στα μοντέλα Premium Plus προέρχεται από τη Σειρά Farmline της εταιρείας, αποτελείται από ένα χυτό και ανθεκτικό υλικό ενσωματωμένο σε ένα ακροφύσιο από νεοπρένιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακριβή διανομή του λιπάσματος στο έδαφος.


Οι εγχυτήρες  Premium Plus είναι κατάλληλοι για συνδυασμό με την αντίστοιχη δεξαμενή Premium Plus της εταιρείας SlurryKat.

Η αναδίπλωση και το άνοιγμα των εγχυτήρων γίνεται από ένα κλιμακωτό σύστημα με τους εξωτερικούς βραχίονες στα δύο μεγαλύτερα μοντέλα να αναδιπλώνονται κάτω από μια διάταξη τύπου γλάρου. Επίσης, η δοκός γυρίζει προς τα πάνω στο κεφαλάρι, επιτρέποντας στα παπούτσια να αναποδογυρίζουν προς τα πάνω χωρίς να σηκωθεί ολόκληρο το μηχάνημα.

Η κατασκευάστρια λέει ότι τα νέα μοντέλα είναι συμβατά με την δεξαμενή Premium Plus της ίδιας ενώ διαθέσιμο είναι και ένα σετ σωλήνων τροφοδοσίας για ομφαλική σύνδεση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία