BACK TO
TOP
Τεχνολογία

QuickLink: Το καινοτόμο σύστημα ταχείας ζεύξης και συνδυασμών της Amazone

Χάρη στο νέο σύστημα ζεύξης που λανσάρει η Amazone, διαφορετικά εξαρτήματα άροσης και σποράς μπορούν πλέον να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ακόμη πιο γρήγορα μεταξύ τους, απλά με τα χέρια, χωρίς την χρήση εργαλείων.

quicklink-keyvisual-data

Βασίλης Σοφός

23
0

Ευκολότερη κάνει η Amazone τη διαδικασία του «παντρέματος» διαφορετικού εξοπλισμού σποράς και οργώματος ανάλογα με τις συνθήκες του αγροκτήματος, λανσάροντας τώρα το σύστημα ζεύξης QuickLink. Το σύστημα QuickLink είναι ήδη εγκατεστημένο σε διάφορα μοντέλα σπαρτικών της Amazone και παρελκόμενα άροσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κλασική σπαρτική AD μπορεί να συνδυαστεί με την περιστροφική σβάρνα ΚΕ ή τον περιστροφικό καλλιεργητή KG και KX, ωστόσο το σύστημα γρήγορης ζεύξης QuickLink διατίθεται επίσης και για την σπαρτική ακριβείας Cataya και το επαγγελματικό πνευματικό μηχάνημα Centaya.

Ακόμη, εκτός από την ενεργή άροση, το σύστημα δισκοσβάρνας CombiDisc μπορεί να συνδυαστεί με τα παρελκόμενα Cataya και Centaya και έτσι με μια μεγάλη ποικιλία κυλίνδρων, όλοι οι συνδυασμοί έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στις αντίστοιχες συνθήκες.



Όπως λέει η Amazone, με το σύστημα γρήγορης ζεύξης QuickLink, τα εργαλεία οργώματος μπορούν να διαχωρίζονται από την αντίστοιχη σπαρτική μηχανή με ασφάλεια και χωρίς την ανάγκη εργαλείων, μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό διασφαλίζεται από τρία εύκολα προσβάσιμα σημεία ζεύξης.

Παράλληλα, η χρησιμοποιούμενη εκείνη τη στιγμή σπαρτική μηχανή εγκαθίσταται εύκολα σε άλλο κατάλληλο εργαλείο οργώματος, έτσι ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφοροι συνδυασμοί σποράς με την ίδια σπαρτική.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία