Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέος κύλινδρος συμπίεσης ενσιρώματος Silo Kompact στην γκάμα της Mammut

Το νέο μοντέλο της Mammut ονομάζεται Silo Kompact και η δουλειά του είναι να συμπιέζει το ενσίρωμα, με το πλάτος εργασίας στα 2, στα 2,5 ή και στα 3 μέτρα, ανάλογα την έκδοση.

Mammut

Βασίλης Σοφός

251
0

Με το Silo Kompakt, η Mammut βάζει στην γκάμα της έναν κύλινδρο συμπίεσης ενσιρώματος με πλάτος εργασίας 2, 2,5 και 3 μέτρα. Η εταιρεία εξαίρει το ύψος και την απόσταση των δίσκων στον κύλινδρο που επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα βάθους.

Σύμφωνα με την Mammut, το πλαίσιο μπορεί να μετακινηθεί άκαμπτα ή υδραυλικά ενώ ένας κύλινδρος διαχωρισμού διασφαλίζει ότι τα τοιχώματα του σιλό δεν γδέρνονται όταν έρχονται σε επαφή. Το πλαίσιο και ο κύλινδρος μπορούν να γεμίσουν με νερό και ανάλογα με τη σχεδίαση και την πλήρωση, οι κύλινδροι ζυγίζουν έως και 2,5 τόνους.

Στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο εξάρτημα μπροστινής τοποθέτησης της Mammut περιλαμβάνεται η καλύτερη ποιότητα ζωοτροφής. Αυτό γιατί το ενσίρωμα συμπιέζεται και αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες τρύπες στο σιλό. Μακροπρόσθεσμα, λοιπόν, το παραπάνω χαρακτηριστικό αυξάνει την ποιότητα των ζωοτροφών.


Η Mammut λέει ότι με το Silo Kompact επιτυγχάνεται μέγιστη και γρήγορη συμπύκνωση, καθώς το ύψος και το σχήμα των δίσκων ταιριάζει με το σώμα του κυλίνδρου με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύπτει ένα πολύ υψηλό σημείο φορτίου και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα βάθους στο σιλό.

Όπως αναφέρθηκε, το σώμα του κυλίνδρου και το πλαίσιο μπορούν να γεμίσουν με νερό και η κεφαλή με άμμο ή σκυρόδεμα κάτι που αυξάνει το συνολικό βάρος του κυλίνδρου. Σημαντικό χαρακτηριστικό αποτελεί επίσης και η μικρή μετατόπιση των 500 χιλιοστών του κυλίνδρου προς τα δεξιά και προς τα αριστερά, κάτι που αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια μόλις συμπιεστούν τα άκρα και τα τοιχώματα. Αναφορικά με την ασφάλεια, αξίζει να πούμε ότι η ειδική επίστρωση του κυλίνδρου και του πλαισίου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία