BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το απαραίτητο «αξεσουάρ» για τους μίκτες V-Mix λανσάρει η BvL

Η μικρή αυτή συσκευή προσφέρεται προαιρετικά μαζί με τους μίκτες τροφής V-Mix της BvL και δύναται να προβάλλει σημαντικές πληροφορίες όπως οι στροφές λειτουργίας του αναδευτήρα σε σ.α.λ (rpm).

ef164fcf5d66ffff

Βασίλης Σοφός

21
0

Προσιτό και ταυτόχρονα αρκετά σημαντικό χαρακτηριζεται αυτό το μικρό «αξεσουάρ» για τους μίκτες τροφής V-Mix της BvL. Σύμφωνα με την Bernard van Lengerich Maschinenfabrik GmbH & Co. KG (εν συντομία BvL) προσφέρει αυτή τη μικρή συσκευή με σκοπό να δώσει στον χειριστή του μίκτη την ευκαιρία να έχει πλήρη επισκόπηση των διαδικασιών που εκτελούν τα μηχανήματα V-Mix.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή ονομάζεται «Mixer Control», αποτελείται από μια μικρή ορθογώνια οθόνη και δύναται να προβάλλει την τρέχουσα ταχύτητα του μίκτη, τον συνολικό χρόνο ανάμιξης αλλά και τις στροφές λειτουργίας του αναδευτήρα σε σ.α.λ (rpm).

Μαζί με αυτό, ο χρήστης μπορεί να δει όμως και τις ώρες λειτουργίας του μηχανήματος. Όλα αυτά μέσα από μια μικρή οθόνη ως προαιρετικό κιτ εξοπλισμού εύκολης εγκατάστασης για τους μίκτες τροφής V-Mix.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία