BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προ των πυλών νέο αυτοκινούμενο ψεκαστικό της Horsch Leeb 6.300 VL

Μέσα από ένα μικρής διάρκειας βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα της κατασκευάστριας φαίνεται πως ένα νέο αυτοκινούμενο ψεκαστικό εν ονόματι 6.300 VL είναι έτοιμο για λανσάρισμα και ενδεχομένως να διαθέτει, μεταξύ άλλων, ολοκαίνουργια καμπίνα και τηλεσκοπικό σασί.

horsch_leeb_8_300_pt_3_0

Βασίλης Σοφός

28
0

Λίγο πριν το λανσάρισμα του νέου της αυτοκινούμενου ψεκαστικού της Leeb 6.300 VL, η Horsch δημοσιεύει ένα μικρής διάρκειας βίντεο θέλοντας να προαναγγείλει την έλευση του νέου μοντέλου. Το Leeb 6.300 VL πιθανότατα θα διαθέτει τηλεσκοπικό σασί για ψεκασμό με διάφορες αποστάσεις από έδαφος, αυτό που απαιτεί δηλαδή η εφαρμογή στο καλαμπόκι.

Σύμφωνα με το βίντεο, το νέο αυτοκινούμενο μηχάνημα της γερμανικής φίρμας θα δανείζεται αισθητήρες της αμερικανικής Raven ενώ ενδεχομένως να εφοδιάζεται με παλμικά ακροφύσια και σύστημα άμεσης έγχυσης.

Μέσα από το βίντεο όμως αποκαλύπτεται και το νέο joystick σε συνδυασμό με έναν περιστροφικό διακόπτη που θα διαθέτει το μοντέλο μέσα στην καμπίνα. Η τελευταία, μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι εντελώς καινούργια.

Να πούμε για το τέλος ότι η Horsch δουλεύει και επάνω στην ανάπτυξη νεών αναρτώμενων ψεκαστικών με χωρητικότητες των 1200, 1600 και 2000 λίτρων και ενδεχομένως όλα αυτά τα μοντέλα να τα δούμε στην αγορά το φθινόπωρο του 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία