BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην τελική φάση λίγο πριν το λανσάρισμα η αυτόνομη ταΐστρα Aura της Kuhn

Στις 17 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης Kuhn Virtual Space 2020, η Kuhn αναμένεται να παρουσιάσει το μηχάνημα Aura, μια αυτόνομη ταΐστρα που ενσωματώνει μια σειρά από επαναστατικές τεχνολογίες.

Kuhn_Aura

Βασίλης Σοφός

20
0

Το project Aura, που είχε ξεκινήσει από το 2015, έφτασε στην τελική του φάση, με την αυτόνομη λύση ταΐσματος να αποτελεί μία από τις καινοτομίες-σταθμός για την κατασκευάστρια.

H Kuhn, ούσα αρκετά φειδωλή στις αποκαλύψεις της, μάς δείχνει μόνο μία όχι και τόσο σαφή εικόνα από το νέο ρομποτικό μηχάνημά της, το οποίο θα συγκεντρώνει επάνω του πολλές δεξιότητες όπως είναι η αυτόματη πλοήγηση και η ρομποτική διαχείριση.

Όπως αναφέρει η Kuhn, το μηχάνημα θα περνά εντελώς απαρατήρητο από τις υποδομές στις οποίες θα εργάζεται, κάτι που σημαίνει πως όλα τα γίνονται αυτόματα και με καθόλου δαπανηρό τρόπο.

Άλλα δύο στοιχεία, τέλος, που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι η δυνατότητα παραγωγής μικτού σιτηρεσίου από σιλό και το ότι η ρομποτική ταΐστρα Aura απαιτεί μόνο ελάχιστες τροποποιήσεις στις υποδομές, βασιζόμενη σε δύο τρόπους καθοδήγησης, στο σύστημα GPS με RTK για τους εξωτερικούς χώρους και στο σύστημα Lidar εντός των κτιρίων.


Η «teaser»  εικόνα από το νέο ρομποτικό μηχάνημα της Kuhn, Aura.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία