Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μικρός και ευέλικτος στην μεταφορά ο νέος τεμαχιστής της GreenMech

Ο Evo 165P SUB 750 είναι ελαφρύς και μικρός, στοιχεία που του επιτρέπουν να μεταφερθεί σαν ένα μικρό τρέιλερ.

GreenMech-Evo-165P-SUB-750-560x374

Βασίλης Σοφός

181
0

Η αγγλική GreenMech παρουσιάζει το Evo 165P SUB 750 ένα μηχάνημα τεμαχισμού που διαθέτει βενζινοκινητήρα B&S και θρυμματίζει κλαδιά πάχους έως 165 χιλιοστά. Το μηχάνημα ζυγίζει λιγότερο από 750 κιλά και αυτό του επιτρέπει αφενός να αποδεσμεύεται από την έκδοση πινακίδων -σε ορισμένες χώρες- αφετέρου να μπορεί να μεταφερθεί με άδεια οδήγησης κατηγορίας Β.

Κάτω από το καπό υπάρχει, όπως είπαμε, ένας κινητήρας B&S Vanguard με απόδοση 27,2 kW (37 ίπποι) Stage V. Ο κινητήρας τροφοδοτεί έτσι με ευκολία ένα ρότορα 72 κιλών με τέσσερις λεπίδες ο οποίος περιστρέφεται σε 1.280 στροφές ανά λεπτό.

Η χοάνη τροφοδοσίας είναι 700 έως 1.000 χιλιοστά. Δύο οριζόντια περιστρεφόμενοι κύλινδροι τραβούν το υλικό στο μηχάνημα ενώ στη δεξιά πλευρά της χοάνης υπάρχουν τα κουμπιά ελέγχου με τα οποία αλλάζετε την κατεύθυνση περιστροφής των κυλίνδρων τροφοδοσίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πάνω από την χοάνη τροφοδοσίς υπάρχει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης και ότι το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποτρέπει αυτόματα το σύστημα εισαγωγής από το να κολλήσει.

Διαστάσεις μηχανήματος:

-μήκος 3.185 χιλιοστά
-πλάτος 1.480 χιλιοστά
-ύψος 2.485 χιλιοστά

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία