BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με δόνηση και διαισθητική οθόνη το νέο joystick με τα «τρία πρόσωπα» CCI Α3

Η βραβευμένη συσκευή της Competence Center Isobus (CCI) επικοινωνεί με το ISOBUS, διαθέτει οθόνη αφής και αποτελεί αυτή την στιγμή το πιο προσαρμόσιμο χειριστήριο τρακτέρ στον κόσμο.

img_9669__2_

Βασίλης Σοφός

96
0

Την διαισθητικότητα σε άλλο επίπεδο οδηγεί η CCI με το βραβευμένο για το 2020 joystick A3, το οποίο προσαρμόζεται στο τρακτέρ και λειτουργεί μέσω του συστήματος ISOBUS. Αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά πιο πρόσφατου joystick της CCI είναι η επαναστατική δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει στον χρήστη, αφού διαθέτει τρία διαφορετικά πλέγματα που αναδιαμορφώνουν άμεσα και εύκολα τις θέσεις και τις λειτουργίες των μη φυσικών πλήκτρων.

Προσαρμογή της οθόνης

Η CCI παρέχει 3 διαφορετικά πλέγματα για το χειριστήριο, με 7, 8 ή 10 «κουμπιά». Χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στο πίσω μέρος του χειριστηρίου μπορείτε να αλλάξετε τις διάφορες λειτουργίες που εμφανίζονται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη στις προτιμήσεις σας.

Συμβατό με κάθε τερματικό ISOBUS

Το χειριστήριο A3 έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο ISOBUS και επομένως είναι συμβατό με οποιοδήποτε συμβατό τερματικό σε οποιοδήποτε μηχάνημα από οποιαδήποτε μάρκα ενώ τα σύμβολα του ISOBUS «κατεβαίνουν» αυτόματα από το τερματικό. Με λίγα λόγια, δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε για παράδειγμα ένα ψεκαστικό, μια χορτοδετική ή έναν λιπασματοδιανομέα.

Ένα άλλο έξυπνο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την οθόνη, η οποία αναγνωρίζει το πλέγμα που χρησιμοποιείται κάθε φορά (μέσω ενσωματωμένου μαγνήτη) και το χειριστήριο προσαρμόζει αυτόματα τη διάταξη στην οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 χειριστήριο για να χειρίζεστε οποιοδήποτε μηχάνημα χωρίς να αλλάζετε ή να ρυθμίζετε άλλα χειριστήρια.

Γενικά, η CCI έχει δώσει σημαντική έμφαση και στην ποιότητα του joystick, αφού αυτό είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό πλαστικό με καλή συναρμολόγηση. Στο κάτω μέρος το χέρι υποστηρίζεται καλά λόγω του σχεδιασμού ενώ όλο το joystick δονείται σε κάθε πάτημα, χαρακτηριστικό που συμπληρώνει την διαισθητική εμπειρία.

CCI

Η CCI ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια από τους κατασκευαστές Amazone, Grimme, Kuhn, Lemken και Rauch με στόχο την από κοινού ανάπτυξη εξαρτημάτων ISOBUS, προκειμένου αυτά τα εξαρτήματα (ηλεκτρονικά, τερματικά και χειριστήρια) να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των κατασκευαστών. Η CCI έχει δει τα μέλη της να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια και αναμένει περαιτέρω ανάπτυξη. Προς το παρόν υπάρχουν 30 μέλη, συμπεριλαμβανομένων πολύ μεγάλων (Pöttinger και Ropa) αλλά και μικρότερων (Bednar, Peecon) κατασκευαστών. Λέγεται ότι περίπου 50.000 τερματικά CCI πωλούνται παγκοσμίως.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία