BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο σχέδιο, μεγαλύτερη άνεση για τις σπαρτικές Saphir, Solitair της Lemken

Οι μηχανικές σπαρτικές Saphir 9 αλλά και τα πνευματικά μοντέλα Solitair 8/9 φρεσκάρονται με ένα νέο design που βελτιώνει την άνεση του χειριστή.

Solitair-1

Βασίλης Σοφός

14
0

«Εμπευσμένες» από τα μοντέλα Solitair 23 και 25, οι νέες αναρτώμενες σπαρτικές Saphir 9 και Solitair 8/9 της Lemken ανανεώνονται έτσι που να ωφελούν την παρεχόμενη άνεση του χειριστή, καθώς η μπάρα διανομή και σποράς έχει μείνει αμετάβλητη με την απόσταση στα 12,5 ή 15 εκατοστά.

Η μηχανική σπαρτική Saphir 9 υιοθετεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου EcoDrill που συνεργάζεται με την κονσόλα ελέγχου LET-40, ενώ εξίσου νέα είναι και η χοάνη, η οποία διαθέτει τώρα ένα κάλυμμα πολυαιθυλενίου, ευκολότερο στον χειρισμό, προσφέροντας μάλιστα και περισσότερο χώρο για πιο άνετη πλήρωση με μεγάλες σακούλες.

Σύμφωνα με την Lemken, τα σκαλοπάτια αλλά και ο διάδρομος πρόσβασης έχουν επανασχεδιαστεί ενώ τα πλευρικά χειριστήρια προστατεύονται καλύτερα. Σημειωτέον ότι και οι πνευματικές σπαρτικές Solitair 8 και 9 επωφελούνται και αυτές από μια νέα χοάνη που κλείνει με κάλυμμα κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο.

Τα επανασχεδιασμένα Solitair 8+ και 9+ διαθέτουν επίσης ανανεωμένο σχεδιασμό και καπάκι χοάνης. Η Lemken μάς λέει ότι ο νέος ανεμιστήρας στις Solitair 8+ και 9+, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο Solitair 25, δεν είναι μόνο αθόρυβος, αλλά καταναλώνει εντυπωσιακά λιγότερο λάδι.

Επίσης, ένας νέος αισθητήρας βαθμονόμησης στην σπαρτική «σώζει» τους αγρότες που πρέπει να κινηθούν μεταξύ του εργαλείου και του τρακτέρ κατά τη βαθμονόμηση. Το βήμα πρόσβασης έχει επίσης βελτιωθεί και η γρίλια πρόσβασης μπορεί τώρα να διπλωθεί για να καταστήσει τη μονάδα μέτρησης και το δίσκο βαθμονόμησης πιο εύκολα προσβάσιμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία