Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To σύστημα δοντιών της Tillso «στα χέρια» της Spaldings

Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό Tillso Advantage, το σύστημα Sabre μπορεί να τοποθετηθεί μετέπειτα σε πολλούς διαφορετικούς καλλιεργητές εξοπλισμένους με δόντια χαλάρωσης εδάφους.

unnamed_3

Βασίλης Σοφός

149
0

Σχεδιασμένο για την αναδιάρθρωση των συμπιεσμένων εδαφών με χρήση καλλιεργητών που ενσωματώνουν δόντια χαλάρωσης του εδάφους, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Sabre της αγγλικής Tillso αποτελείται από ένα κοινό σημείο και φινίρισμα με επιλογή τεσσάρων συγκροτημάτων πτερυγίων ανύψωσης του εδάφους: Ultralite, Mono, Lite και Max.

Τα συγκροτήματα Ultralite και Mono έχουν ένα μονό στερέωμα για να ασφαλίζουν ένα μονοκόμματο πτερύγιο σε σχήμα «δέλτα». Το Ultralite έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε βάθος 150-250 χιλιοστών με δόντια σε απόσταση 400-500 χιλιοστά, ενώ το εύρος βάθους εργασίας του Mono είναι 225-400 χιλιοστά με απόσταση ποδιών 600-750 χιλιοστά.

Από την άλλη, τα δόντια Lite και Max έχουν μια διαφορετική διάταξη που περιλαμβάνει ένα χυτευτό σημείο στήριξης με ξεχωριστά συγκροτήματα αριστερού και δεξιού πτερυγίου. Με ένα ενιαίο πλάτος πτερυγίου σε κάθε πλευρά, το Lite έχει σχεδιαστεί για βάθος εργασίας 225-350 χιλιοστών με απόσταση ποδιών 500-600 χιλιοστά, ενώ το Max έχει δύο πτερύγια και στις δύο πλευρές για βάθος χαλάρωσης εδάφους 225-450 χιλιοστά με απόσταση ποδιών 650-800 χιλιοστά.

Σύμφωνα με την Spaldings, ο σχεδιασμός κάθε εξαρτήματος και του συγκροτήματος στο σύνολό τους υπολογίζεται για την εφαρμογή ελεγχόμενης τάσης σε συμπιεσμένο έδαφος κάτω από την επιφάνεια, η οποία στη συνέχεια σπάει καθώς ανυψώνεται και πέφτει από τα πτερύγια. Κάθε μία από τις τέσσερις εκδόσεις χρησιμοποιεί το ίδιο υνί, ενώ αμφότερα ασφαλίζονται στη θέση τους από έναν πείρο και με πλακίδια καρβιδίου για προστασία, και με αντικαταστάσιμες πλαϊνές πλάκες φθοράς που προστατεύουν το κάτω μέρος του ποδιού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία