Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διαθέσιμα για την αγορά της Ευρώπης τα 400άρια Case IH Magnum AFS

Το νέο Magnum 400 είναι η ναυαρχίδα στη σειρά Magnum -πάνω από τα Magnum 310, 340 και 380- με απόδοση 435 ίππων, δύο επιλογές κιβωτίων και το σύστημα AFS, το οποίο βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό.

83433FE6-CC07-49B4-99DC-EDD30AC4F4A3-2708-0000005D19D7E0A5_3_2

Βασίλης Σοφός

174
0

Διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά κάνει η Case IH την ναυαρχίδα των τρακτέρ Case Magnum με τους 435 ίππους. Το νέο Case Magnum 400 AFS ολοκληρώνει την γκάμα των Magnum, με τα μοντέλα 310, 340 και 380 να ακολουθούν. Και για τα τέσσερα μοντέλα, υπάρχει μια επιλογή μεταξύ του συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβωτίου CVXDrive με τα τρία εύρη οδήγησης και του κιβωτίου ταχυτήτων PowerDrive 21/5, το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα ομαλές αλλαγές ταχυτήτων στο πεδίο και στο δρόμο.Σύμφωνα με την εταιρεία, η τελική ταχύτητα των 40 ή 50 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται με πολύ αποδοτικό τρόπο και με σημαντικά μειωμένες στροφές, κάτι που συμβάλλει στις εργασίες ακριβείας και στην αποτελεσματική διαχείριση της εκμετάλλευσης.

Απόδοση και άνεση

Η έβδομη γενιά της σειράς Magnum διαθέτει έναν εξακύλινδρο κινητήρα 8,7 λίτρων από τη FPT Industrial, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με υπερσυμπιεστή και intercooler. Έτσι, το νέο Magnum 400 προσφέρει ονομαστική ισχύ 400 ίππων και μέγιστη ισχύ 435 ίππους.Χάρη στην τεχνολογία Hi-eSCR2 της FPT Industrial, το μοντέλο πληροί τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Stage 5. Η καμπίνα του Magnum προσφέρει ότι πιο σύγχρονο μπορεί να συναντήσει κανείς σε τρακτέρ αλλά και σε ένα Magnum, αφού διατίθεται προαιρετικά με ημι-ενεργή υδραυλική ανάρτηση και προηγμένες διαισθητικές τεχνολογίες για τον χειριστή.Το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί 40 μοίρες αριστερά και δεξιά ενώ το νέο υποβραχιόνιο πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει μια σειρά από νέες επιλογές, όπως οι εξαιρετικά ενδιαφέροντες διακόπτες προσαρμόσιμων εντολών. Σημαντικές πληροφορίες, όπως η θερμοκρασία του ψυκτικού και το καυσίμου, μπορεί κανείς να βρει στη νέα οθόνη, τοποθετημένη στη δεξιά μπροστινή κολόνα.

Διαχείριση του στόλου με AFS Connect

«Με τα τρία βασικά του στοιχεία, την οθόνη AFS Pro 100, το λειτουργικό σύστημα AFS Vision Pro και τον δορυφορικό δέκτη AFS Vektor Pro, η διαχείριση του τρακτέρ και των λειτουργιών γεωργίας ακριβείας μπορούν να επιτευχθούν με τον βέλτιστο τρόπο» λέει η Case για το ολοκληρωμένο πακέτο του συστήματος AFS, το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο Magnum 400.Εκτός από τη λειτουργία της οθόνης αφής, ο χειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες χρησιμοποιώντας ελεύθερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα «γρήγορης πρόσβασης» όταν εργάζεται στο πεδίο.

Όπως λέει η κατασκεευάστρια, όταν χρησιμοποιούνται αυτά τα τρία στοιχεία του AFS Connect, επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του εργολάβου, του χειριστή αλλά και -με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη- τρίτου ατόμου, όπως ο αντιπρόσωπος ή ο σύμβουλος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία