BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μικρές βελτιώσεις στα «entry-level» συρόμενα ψεκαστικά UG της Amazone

Τα προσιτά συρόμενα ψεκαστικά UG με χωρητικότητα 2.200 έως και 3000 λίτρων ανανεώνονται με την κύρια αναβάθμιση να εστιάζεται στην συμβατότητα του μηχανήματος με το νέο τερματικό AmaTron 4.

r0_26_3495_3271_w1200_h678_fmax__1_

Βασίλης Σοφός

70
0

Πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και εκσυγχρονισμό των τεχνολογιών φέρνουν τα νέα προσιτά μοντέλα UG των συρόμενων ψεκαστικών της Amazone. Τοποθετημένα στα «entry-level» μοντέλα, τα ψεκαστικά UG είναι τώρα συμβατά με νέο εξοπλισμό διαθέτοντας και νέες τεχνολογίες.



Το τερματικό AmaTron 4 μπορεί να ενσωματωθεί και στα UG ψεκαστικά, με τις τεχνολογίες συνεχούς κυκλοφορία χαμηλής πίεσης, το πακέτο Comfort (πρόγραμμα έκπλυσης και αραίωσης που μπορεί να προγραμματιστεί στην καμπίνα) και το ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού να αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες στον εξοπλισμό των μοντέλων.

Από πλευρά σχεδιασμού, η δεξαμενή καθαρού νερού, ο πίνακας εγκατάστασης και η δεξαμενή ενσωμάτωσης είναι ανασχεδιασμένοι και σε γκρι ανθρακί χρώμα.



Να σημειώσουμε ότι τα ψεκαστικά UG των 2.200 και 3.000 λίτρων χαρακτηρίζονται από τον στιβαρό και φιλικό σχεδιασμό τους, με το βραχίονα Super-S2 ή, προαιρετικά την μπούμα Super-L1 με πλάτος εργασίας από 15 έως 28 μέτρα, να διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα αποδοτικό μηχάνημα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία