BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To νέο χορτοκοπτικό Novacat 402 ED της Pöttinger στην κορυφή της γκάμας

Η αυστριακή κατασκευάστρια προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο των μοντέλων οπίσθιας τοποθέτησης το Novacat 402 ED, το οποίο εκτείνεται σε πλάτος 3,88 μέτρα ενώ διαθέτει και ξηραντική λειτουργία.

novacat-402_novacat-301classic_2_hq_2

Βασίλης Σοφός

124
0

Στη σειρά των χορτοκοπτικών Novacat η Pöttinger προσθέτει άλλο ένα μοντέλο, το 402 ED οπίθιας τοποθέτησης με πλάτος εργασίας τα 3,88 μέτρα και ρόλο χορτοξηραντικής μηχανής.

Η αυστριακή κατασκευάστρια λέει ότι το νέο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με 9 δίσκους κοπής με δύο λεπίδες ανά δίσκο ενώ η ίδια αναφέρει πως πρόκειται για το μεγαλύτερο χορτοκοπτικό με ξηραντική λειτουργία στην αγορά. Το πλάτος της θημωνιάς είναι προσαρμόσιμο στο Novacat 402 ED από 2,60 έως και 3,50 μέτρα, με τις απαιτήσεις ισχύος του μηχανήματος να είναι στους 140 ίππους.



Το μεγάλο αυτό χορτοκοπτικό δεν διπλώνει αλλά κατά τη μεταφορά στέκεται μαζεμένο πίσω κατά την μεταφορά, με τον κύλινδρο που βάζει το χλοοκοπτικό στη θέση μεταφοράς να ενεργεί και ως προστασία από εμπόδια κατά την κοπή. Η αριστερή θέση ανύψωσης είναι υδραυλικά ρυθμιζόμενη καθ'ύψος για εύκολη σύζευξη και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στο κεφαλάρι.



Να σημειώσουμε, τέλος, πως η εταιρεία διαθέτει προαιρετικά και ένα μπροστινό αντίβαρο τρακτέρ 600 κιλών για καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα, αφού το βάρος του χορτοκοπτικού αγγίζει τα 1390 κιλά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία