BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τεχνολογική αναβάθμιση και Stage V κινητήρας για το R3060 της Dewulf

Η γνωστή για την κατασκευή μηχανημάτων συγκομιδής πατάτας, Dewulf, ανανεώνει στα σημεία την μηχανή R3060 ενώ σε αυτήν τοποθετείται ένας οικονομικός Stage V κινητήρας Scania.

r3060_updated_model_2020_2__cba___1_

Βασίλης Σοφός

5
0

Καλύτερη εποπτεία μέσω των καμερών και των νέων οθονών αλλά και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από τον Stage V κινητήρα της Scania φέρνει η νέα μηχανή συγκομιδής πατάτας R3060 της Dewulf. Σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε νέο μηχάνημα θα διαθέτει τον αποδοτικότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον κινητήρα Stage V (με AdBlue) της Scania με 350 ή 400 ίππους, ο οποίος φιλοξενείται σε σημείο με νέες γρίλιες για καλύτερη διαχείριση της θερμότητας.

Όσον αφορά στη συντήρηση, η Dewulf λέει ότι αυτή είναι τώρα πιο οικονομική, αφού τόσο η καλύτερη εκτόνωση της θερμότητας όσο και οι τεχνολογίες απομάκρυνσης της αιθάλης και άλλών ρύπων συνεπικουρούν σε αυτό.

Στις άλλες αλλαγές που φέρει το αναβαθμισμένο μοντέλο αξίζει να πάμε στην καμπίνα και να σημειώσουμε τις νέες οθονες που συνδυάζονται με εξίσου νέες κάμερες, σύστημα που συνολικά προσφέρει καλύτερη ορατότητα και γενική εποπτεία των διαδικασιών συγκομιδής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέες οθόνες έχουν βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας με τις ρυθμίσεις να γίνονται από τα αποδεδειγμένα καλά χειριστήρια (λειτουργούν με αφή ενώ υοπάρχουν και διακόπτες ενεργοποίησης).

Σημειωτέον ότι η κάμερα στο πίσω μέρος του μηχανήματος και αυτή που βρίσκεται στο πάνω μέρος του ανελκυστήρα αποφόρτωσης της δεξαμενής είναι εφοδιασμένες με ευρυγώνιο φακό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία