Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η τεχνολογία διπλού δεσίματος της Kuhn και στις μεταβλητού θαλάμου χορτοδετικές VBP 3100

Η «πατέντα» της Kuhn για εφαρμογή διπλής μεμβράνης κατά την χορτοδεσία διατίθεται για πρώτη φορά στις χορτοδετικές μεταβλητού θαλάμου VBP 3100, με την κατασκευάστρια να τονίζει στα πλεονεκτήματά της το μειωμένο κόστος και την αυξημένη ποιότητα ενσιρώματος από όλο αυτό.

IMG_5380-_1___1_

Βασίλης Σοφός

197
0

Όλα τα οφέλη της διπλής ανθεκτικής χορτοδεσίας στις μεταβλητού θαλάμου χορτοδετικές VBP 3100 προσφέρει η Kuhn, η οποία κάνει για πρώτη φορά διαθέσιμη τη τεχνολογία αυτή σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων. Αυτή η εξέλιξη φέρνει καλύτερη ποιότητα ζωοτροφής, βελτιωμένη απόδοση τροφοδοσίας ενώ ευκολότερη είναι και η φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των υλικών από τις νέες χορτοδετικές που υιοθετούν το συγκεκριμένο σύστημα.Το σύστημα αυτό, λέει η Kuhn, χρησιμοποιεί δύο κανονικούς κυλίνδρους ελαστικών μεμβρανών 750 χιλιοστών, οι οποίοι προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα συστήματα που διατίθενται στην αγορά και χρησιμοποιούν φαρδιές μεμβράνες.

Σύμφωνα με την Kuhn, η χορτοδεσία με το σύστημα διπλού κυλίνδρου επιτρέπει στον πελάτη να επωφεληθεί από τη χαμηλότερη τιμή αγοράς της μεμβράνης και να χρησιμοποιήσει υψηλότερη αναλογία προέντασης σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα δεσίματος. Επιπλέον, ο χρόνος επεξεργασίας μειώνεται καθώς η διαδικασία έναρξης και λήξης είναι όσο το δυνατόν συντομότερη. Συνολικά, όλο αυτό μειώνει το «κόστος» δέσίματος έως και 37% και επεκτείνει τα διαστήματα για την αλλαγή ρολών μεμβράνης επιπλέον 30%.Εκτός από τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης μόνο ενός τύπου μεμβράνης, τα κανονικά ρολά είναι ελαφρύτερα και ευκολότερα στον χειρισμό και η φόρτωση του ρολού γίνεται ακόμη πιο εύκολη ακόμα από το σχετικά χαμηλό σημείο πρόσβασης στις χορτοδετικές της Kuhn.

Παράλληλα, η μεμβράνη και το δίχτυ είναι δύο ξεχωριστά συστήματα σε όλες τις χορτοδετικές της Kuhn, επιτρέποντας στον χειριστή να μεταφέρει ταυτόχρονα τα δύο υλικά δεσίματος. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, η εναλλαγή μεταξύ των δύο υλικών είναι γρήγορη και εύκολη καθώς δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής ρολών και δεν απαιτούνται εργαλεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία