Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Λιπαντικά AMBRA για New Holland σχεδιασμένα από την Petronas

Η New Holland έχει επιλέξει τα λιπαντικά AMBRA γιατί βελτιστοποιούν την απόδοση όλων των µηχανηµάτων και των µηχανικών µερών τους (κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, υδραυλικά, συστήµατα ψύξης), επιπλέον επιδρούν αποτελεσµατικά αυξάνοντας τις ώρες συντήρησης του οχήµατος.

74557

57
0

Όταν η έρευνα και η χρήση αποκλειστικών τεχνολογιών, ενώνονται για την ανάπτυξη λιπαντικών, το αποτέλεσµα θα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Και φυσικά, αν η Petronas βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασµό, την παραγωγή και τη διάθεση, τότε τα προϊόντα αναπόφευκτα θα είναι µοναδικά σε τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση.

Τα προϊόντα της σειράς AMBRA που έχει σχεδιάσει η Petronas χρησιµοποιούνται από το πρώτο εργοστασιακό γέµισµα. Προτείνονται από το εγχειρίδιο του κατασκευαστή και ανταποκρίνονται σε όλες τις τεχνικές απαιτήσεις της New Holland και προσφέρονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Η New Holland έχει επιλέξει τα λιπαντικά AMBRA γιατί βελτιστοποιούν την απόδοση όλων των µηχανηµάτων και των µηχανικών µερών τους (κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, υδραυλικά, συστήµατα ψύξης), επιπλέον επιδρούν αποτελεσµατικά αυξάνοντας τις ώρες συντήρησης του οχήµατος. Με άλλα λόγια, αυτοί που επιλέγουν τα προϊόντα AMBRA αυξάνουν την παραγωγή τους και προστατεύουν µε τον καλύτερο τρόπο την επένδυσή τους. Τα UNITEK 10W-40 είναι λιπαντικά συνθετικής βάσης, για κινητήρες χαµηλών εκποµπών ρύπων, νέας γενιάς της New Holland.

Το AMBRA UNITEK συµµορφώνεται πλήρως µε τους κανονισµούς του TIER IV, το οποίο επιβάλλει αυστηρές µειώσεις στα όρια των εκποµπών, όπως και το TIER IV A αλλά και το πιο πρόσφατο TIER IV B. Λόγω των ειδικών προσθετικών, βελτιώνει την προστασία του DPF, Φίλτρου Μικροσωµατιδίων Diesel. ∆ιατηρώντας την υψηλή αποτελεσµατικότητα και αυξάνοντας τη διάρκεια.

Η New Holland έχει παραχωρήσει στο AMBRA UNITEK την προδιαγραφή MAT 3521.

Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές:

• SAE 10W40 • MAT 3521 • API CJ-4 • ACEA E9/E7 • MBApproval 228.31 • CUMMINS CES 20081 • Cat ECF-3 / ECF-2 / ECF-1.

Τα λιπαντικά AMBRA διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία